Trezege: Ostajem u Juventusu

BEOGRAD, 3. avgusta 2009. (Beta) - Fudbaler Juventusa David Trezege rekao je da će i sledeće sezone sigurno igrati u tom italijanskom klubu.

"Ostajem u Juventusu 100 odsto. Posle skoro 10 godina u Torinu mislim da ne bi bilo ispravno da sada odem. Ljudi oko mene su značajno uticali da donesem ovakvu odluku - uprava kluba, trener, saigrači i navijači", rekao je Trezege za klupski sajt.

Juventus je prošle nedelje učestvovao na Kupu mira u Španiji. "Crno-beli" su u nedelju uveče izgubili u finalu posle izvođenja jedanaesteraca od engleskog premijerligaša Aston Vile sa 4:3.

Trener Juventusa Ćiro Ferara rekao je da je Trezege doneo konačnu odluku da ostane u klubu posle tog poraza.

"Zadovoljan sam zbog Davidove odluke. Na kraju utakmice želeo je da razgovaramo i tada je objavio da namerava da ostane u klubu", rekao je Ferara.

Trezege je prošle sezone imao problema sa povredama kolena i nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu. Mediji su prethodnih dana navodili da će 31-godiŠnji napadač napustiti klub i najverovatnije preći u redove velikog rivala Milana.

Trezege je 2000. godine iz Monaka preŠao u Juventus, a za "crno-bele" do sada je odigrao ukupno 285 utakmica i postigao 161 gol.

Pogledajte još