NOVOSTI: Nestala Legijina ćerka!

Kako pišu "Novosti", kanadska policija je u nedelju, preko televizijske stanice CP24, uputila apel građanima da dostave sve informacije o 15-godišnjoj Nikoliji Luković, koja je nestala u petak popodne u centru Toronta. Reč je o ćerki Milorada Ulemeka Legije.

"Mole se građani za pomoć da se pronađe Nikolija Luković, koja ima braon oči, visoka je 173 santimetra i teška 54 kilograma. Poslednji put je viđena u petak oko tri po podne na uglu ulica Blur i Kile. Nosila je tamnoplavi ili crni džemper i donji deo trenerke marke 'ruts'“
, objavila je kanadska policija, dodajući da je "zabrinuta za njenu bezbednost“.

"Policija još nije izdala saopštenje o mogućim razlozima nestanka Nikolije Luković, da li se radi o bekstvu od kuće ili o kidnapovanju. Procurila je samo infromacija da se Nikolija javila sa telefona jedne svoje drugarice, što je donekle umirilo njenu majku Maju i baku, sa kojima živi"
, prenose "Novosti“.

Prema informacijama ovog lista, Nikolija Luković je ćerka Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke. Upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a venčali se dve godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Jedno vreme su zajedno živeli u Kanadi, pa je Legija uzeo prezime svog tasta i doskora se prezivao Luković.

Nikolija je najstarije Legijino dete, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu.

Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za detetovu bezbednost.

Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković pre dve godine posetile Ulemeka u zatvoru, kada je ćerka prvi put videla oca.

Nova porodica posle razvoda
Posle razvoda od prve supruge Milorad Ulemek je nastavio da živi sa Aleksandrom Ivanović, sa kojom ima četiri ćerke, od devet, 11, 12 i 13 godina.

Izvor: Novosti
Foto: Beta - arhiva

Pogledajte još