Direktor medicinske škole u Zaječaru pucao u suprugu, pa u sebe

Kako prenosi Blic, napadač je u suprugu ispalio više patrona iz lovačke puške u predelu ramena i vrata, a samo jedan hitac je pogodio njegovu supugu dok je pokušavala da pobegne. Zatim je izuo cipelu i nožnim placem povukao oroz puške, i tako ispalio sebi hitac u bradu i grudni koš.

U Policijskoj upravi u Zaječaru saznajemo da je Budimir u suprugu pucao iz lovačke puške, kada je ona iz roditeljske kuće krenula ka svom automobilu. Komšije kažu da su supružnici imali problema u braku i da se Brana pre mesec dana iselila iz stana i doselila kod svoje majke.

“Jutros pre osam sati Brana je čistila auto kada je došao njen suprug Budimir, izašao iz vozila izneo lovačku 12 mm i u pravcu svoje supruge ispalio tri hica, a samo jedan hitac je pogodio u predelu glave,vrata I ramena. Ona je uspela da pobegne u kuću svoje majke, a Budimir je nakon toga skinuo cipelu I ispalio dva hica u sebe, jedan u predelu grudnog koša a drugi u lice”, objašnjava Mališa Stojanović, inspektor Odeljenje kriminalističke policije.

Brana Kostić je van životne opasnosti i zbrinuta je na odeljenju hirurgije zaječarskog Zdravstvenog centra.

Kako prenosi TV Best, Budimir ima teške povrede glave i nakon pregleda je on prevezen na kliniku u Nišu. Njegovo stanje je kritično.

U kući su, u tenutku pucnjave, bili i njena majka, kao i jedan od dvojice sinova.

Brana i Budislav Kostić su radili u Medicinskoj školi u Zaječaru, najpre oboje kao profesori, da bi on pre desetak godina bio postavljen za direktora.

Foto: Youtube - printskrin

Izvor: TV Best, Blic


Pogledajte još