Seka se onesvestila u teretani!

U poslednje vreme, Seka je stalno u teretani gde doteruje svoju liniju, ali izgleda da je ovoga puta preterala sa vežbanjem. Folk zvezda je u teretanu na Novom Beogradu došla u pratnji svog supruga Veljka, a u trenutku kada joj se slošilo, bila je sama.

"Seka svaki dan dolazi u teratanu, osim kada ima nastupe. U poslednje vreme se izgladnjuje, a treninzi su joj, što i žargonski rekli, "muški" i ona bukvalno radi sa velikim težinama. U trenutku kada joj je pozlilo trenirala je noge, i čim je sišla sa sprave osetila je vrtoglavicu! Međutim, nije uspela ni da dozove supruga već se srušila. U pomoć su joj pritrčali zaposleni u teretani, kao i Veljko. Seka je ubrzo došla svesti, ali je i dalje bila bleda", rekao je sagovornik i nastavio: "Suprug ju je odmah odvezao do jedne privatne klinike koja se nalazi neposredno blizu teratane, gde su obavljeni pregledi i urađeni nalazi krvi i urina. Doktori su potvrdili da se radi o preforsiranosti i da je dobro što Seka nije nigde udarila glavom jer bi moglo imati fatalne posledice. Ona je posle tri sata napustila kliniku i uputila se u svoj dom", zaključio je izvor.

U pres-službi Seke Aleksić nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju navode da je pevačici pozlilo. "Seka Aleksić naporno vežba poslednjih meseci i normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice. Ne treba od toga praviti senzacionalizam", poručili su iz PR tima folk zvezde.

Kurir

Pogledajte još