Od reditelja čuvenog ostvarenja V/H/S -"Rođen iz mraka"!

Radnja filma prati zaljubljeni mladi bračni par Zeka i Samantu, koji su nakon velikog venčanja u crkvi, otišli na tropski medeni mesec sa velikim planovima za budućnost. Međutim, planovi se komplikuju onog trenutka kada se na putovanju izgube i Samanta neočekivano ostane trudna. Uprkos tome, oni nastavljaju da slave svoju ljubav, beležeći sve trenutke video kamerom. Ubrzo uznemirujući događaji počinju da ukazuju da beba koju Samanta nosi predstavlja oličenje čistog zla.

Reditelji filma “Rođen iz mraka” radili su na filmu V/H/S 2, nastavku popularnog horora V/H/S. "Rođen iz mraka" predstavlja još jedno njihovo ostvarenje koji je bazirano na tzv. “found footage” tehnici, ili pronađenim snimcima.

Glavni glumac Zak Gilford je nedavno prokomentarisao kako je izgledalo snimanje određenih scena: “Nisu mi dali nikakav trening! Samo su mi stavili kameru u ruke. I to je bilo to! Pomislio sam da ću na početku imati scenu sa kamerom, snimiću i oni će to pogledati, ali onda nakon nekoliko puta bi Tajlera Džileta (režiser) samo došao i sakrio kameru. Kada je to radio ja bih stajao odmah iza njega, tako da je on snimao i kadrirao onako kako je on to zamislio, a ja bih glumio da to radim. U početku je to bilo vrlo čudno, ali nakon nekoliko dana, shvatili su da razumem ono što oni žele i da znam da hvatam prave kadrove, tako da su me pustili da većinu scena snimam sam.”

Pogledajte još