Neke stvari u životu morate probati, pogledajte koje!

Da se ne biste jednog dana pitali gde ste potrošili život, predlažemo vam listu stvari koje bi svako od nas trebao probati bar jednom.

Obiđite svoju zemlju
Bar jednom u životu obiđite sopstvenu zemlju celu. Niko od nas ne može ni da pretpostavi koliko lepote kriju razni, skriveni krajevi. Pronađite ih i uživajte.

Neka vam bar jednom neko slomi srce
Naravno, niko od nas ne bi želeo da mu neko slomi srce, ali ta bol je neizvežan deo života. Uz pomoć nje razvijamo sposobnost saosećanja, empatije, prepoznavanja i poštovanja prave ljubavi. Izvucite najbolje iz toga i krenite dalje!

Neka vam tapše gomila

Bez obzira da li je reč o slavljeničkom govoru, debati, javnom nastupu ili nekoj drugoj aktivnosti koja izaziva aplauz, jer glasan aplauz bi svako trebao iskusiti bar jednom u životu.

Pišite dnevnik
Bar u jednom periodu svog života izvojte dnevno sat vremena i napišite dnevnik. Zapisujte sva najvažnija dešavanja do tog dana, svoja razmišljanja i svoje želje. Tako ćete imati veću želju da ostvarite želje, a sva dešavanja ćete pamtiti zauvek. Čak i da ih zaboravite, otvorite dnevnik i sa osmehom na licu se setite svega.

Idite na kampovanje, ali u divljini

Staviti šator u dvorište jeste zabavno, ali ne kao otići na kampovanje u divljinu. Ostavite iza sebe civilizaciju, oslonite se na sebe, instikte i otkrijte novi svet što će biti neprocenljivo iskustvo.

Usvojite kućnog ljubimca
Odvažite se da budete humani. Oni će vam pokazati pravu ljubav, naučiti vas da voliti jače, više i bolje.

Napijte se
Izađite u klub sa društvom, napijte se i radite šta vam se prohte. Možda će vas sutra biti malo sramota, ali nikada više nećete iskusiti tako nešto.

Zauzmite stav

Pokažite svoj stav protiv nepravde. Založite se za svoje principe, pravdu, ravnopravnost, sve ono što smatrate ispravnim, bez obzira na rizik.

Skinite bikini
U poseti plaže nađite neko skrovito mesto. Skinite bikini i sunčajte svoje telo, a zatim uskočite tako u more. Osećaćete neverovatnu slobodu.

Kupite stan
Verovatno nema osobe koja ne mašta o sopstvenoj nekretnini. Nije lako doći do toga, ali borite se. Nema lepšeg osećaja nego sigurnosti koju vam pruža vlastiti dom. Kolik god vam se to trenutno činilo nedostižnim, dajte sve od sebe, zapnite i jednog dana priuštite to sebi!

Obradujte prijatelje
Nemojte da se setite svojih prijatelja samo za njihove rođendane. Kad god vas neka stvar podseti na njih, makar najmanja sitnica, kupite je i poklonite prijatelju. Pokazaćete svoju ljubav, a on vam to nikada neće zaboraviti.

Ekstremni sportovi
Probajte neki od izazovni, ekstremnih sportova. Vrištite, vrištite koliko god želite. Takav adrenalin nikada nećete osetiti, a to iskustvo ćete pamtiti celog svog života.

Izvor: Ženski kutak

Pogledajte još