Kelhar potpisao za Zvezdu, očekuje se još pojačanja

"Prelazni rok još nije gotov, verovatno će biti još pojačanja", rekao je Radosavljević novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Crveno-beli su u zimskom prelaznom roku, pre Kelhara, doveli Sava Pavićevića, a prema rečima Radosavljevića, reprezentativca Slovenije u klub je želeo da dovede trener Slaviša Stojanović.

Kelhar će u klubu ostati do kraja sezone, ali u ugovoru postoji opcija za produženje ugovora.

"Veoma mi je drago što sam došao u ovaj klub, jedva čekam da počnem da radim, znam kakav je pritisak u Crvenoj zvezdi, u fudbalu je to normalna stvar i tek kada izađem na teren biću svestan šta je Zvezda", rekao je Kelhar.

Taj slovenački štoper (29) pre dolaska u Beograd nastupao je za azerbejdžansku Gabalu, a pre toga igrao je za veliki broj evropskih klubova.

Novinare je zanimalo zbog čega je često menjao klubove.

"Najduže sam se zadržao u Belgiji, u Serkl Brižu, zatim sam otišao u Legiju, gde je na početku bilo dobro, ali sam onda imao neke lične probleme. Potom sam otišao u Tursku gde je klub propao posle dva meseca, ostao sam na ulici i spasavao sam sebe...", kazao je Kelhar.

Igrač se u Zvezdi pridružio sunarodniku Nejcu Pečniku za koga je rekao da ga dugo poznaje i da mu je drago što se dobro snašao u Beogradu.

Kelhar će u Zvezdi nositi dres sa brojem 44, a sutra će se priključiti ekipi na pripremama u Sloveniji.

Beta

Pogledajte još