LORIN PRETI: Novače rasturiću ti veridbu!

Pitali su je šta misli o njemu, a ona je s velikim osmehom rekla:

- Ma, vi to mene hoćete da spojite s njim, zar ne? Novak je divna osoba i veliki humanista, kao i ja. On je sportista, a ja se divim borcima - rekla je pobednica Evrosonga 2012. Iako je u Švedskoj vrlo politički angažovana i jedan od velikih humanitaraca, ona kaže da, što se situacije u Srbiji tiče, nema pojma. Nisam upoznata s tim kako je kod vas. Ali ispraviću to. Znam samo da je Beograd Berlin na Balkanu i da vam je noćni život sjajan - rekla je pevačica.

Pročitaj i : Novak iznenadio Jelenu usred emisije

Ona je i pre pobede na Evrosongu skrenula pažnju nastupajući s nedepiliranim pazuhom i izjavama da je feministkinja.

- Ukoliko postoji loš, ugnjetavački odnos prema ženama, onda sam feministkinja. Jesam i ponosim se time. Više sam humanista, jer se borim za sve gladne, nesrećne i siromašne ljude širom sveta, a pogledajte samo koliko ih je. U suštini, feministi i humanisti su isto sr... - sočno je opsovala Šveđanka.

Iako se u domaćim medijima pojavila informacija da će ona uskoro sarađivati sa Željkom Joksimovićem, kao i da će snimiti duet s Marijom Šerifović, Lorin kaže da za sada od tih saradnji nema ništa. Bitno je da postoji ideja i da uvek ima prostora za novu pesmu. Rado bih sarađivala sa njima.

Blic

Pogledajte još