Kako je Internet zamenio "kupovinu u Trstu"?

Na svu sreću to vreme je daleko iza nas. U prodavnicama više ne možemo da vidimo prazne rafove, već robu domaćih i međunarodnih brendova. Otvaranjem tržnih centara sve te proizvode nalazimo na jednom mestu, a da ne moramo da šetamo sa jednog na drugi kraj grada. Međutim, olakšanoj kupovini tu nije kraj.

Internet je uveo revoluciju u način na koji kupujemo. Zbog brojnih prednosti onlajn kupovine, poslednjih godina se sve više ljudi opredeljuje za ovaj način u odnosu na tradicionalan.


Benefiti kupovine preko interneta

Postoji mnogo razloga zbog kojih tvrdimo da je kupovina na vebu bolja opcija. Pre svega to su pogodnosti koje pruža, jer su internet prodavnice dostupne 24 sata svakoga dana. Na primer, možete da kupite nešto u sred noći ležeći u krevetu i to za jedan minut, bez nepotrebnog čekanja u redu.

Druga stvar koja mnoge fascinira jesu jeftine ponude i niže cene, jer robu ne morate da kupujete preko posrednika već možete da je naručite direktno od proizvođača, a da ni dostavu ne platite.

(old_image)

Treći benefit je u raznovrsnosti proizvoda koje želite da pribavite, ali i ponuđača na jednom mestu, bez geografskih ograničenja. Tako na internetu nekada možete da nađete više boja, materijala i drugih osobenosti u odnosu na ponudu u tradicionalnim prodavnicama. Na kraju krajeva, koliko puta vam se desilo da izgubite silno vreme da biste otišli do radnje u kojoj proizvod koji tražite nemaju više na lageru? Usput možete da, dok surfujete internetom, posetite i nekoliko foruma ili specijalizovnih sajtova i “raspitate se” o proizvodu koji želite za sebe.

S tim u vezi, da li ste znali da čak 46 posto kupaca osiguranja za kuću u Srbiji istražuje tržište onlajn i do 89 odsto onih koji bi da pazare električne aparate?! Čak 26 posto kupaca računara u Srbiji hardvere kupuje upravo onlajn.

Brojni prodavci tehnike imaju svoje internet prodavnice, a među njima je i CBT maloprodajni lanac tehnike koji je svojim potrošačima obezbedilio pregledan sajt sa svim informacijama i najraznovrsnijom ponudom.

Potencijalni kupci treba da znaju da su u CBT-u obezbedili BESPLATNU ISPORUKU do kućnog praga za sve onlajn porudžbine na užoj teritoriji Beograda, čija minimalna vrednost iznosi 2.500 dinara, ali za određene proizvode i u celoj Srbiji. Ukoliko ste planirali da novi komad tehnike platite čekom ili karticom, ovde je i to moguće, jer se proizvodi plaćaju pouzećem na vašim vratima. Za porudžbine čija je vrednost niža od 2.500 dinara, dostava se obavlja kurirskom službom po određenom cenovniku.

Isprobajte pogodnosti kupovine preko interneta i uštedećete mnogo vremena. Takođe, više ne morate da traćite putovanje na kupovinu poklona i šoping, već možete da se opustite i uživate.

Pogledajte još