Facebook povodom rođendana spremio poklon korisnicima: A Look Back

Na svoj deseti rođendan, Facebook je napravio iznenađenje za korisnike - A Look Back.

Svaki korisnik koji pristupi ovoj aplikaciji će videti najbitnije momente svog života otkako se priključio ovoj mreži. Možda će nekima ovo delovati kao jeftin pokušaj da se digne popularnost, ali za ostale je ovo podsetnik da smo počeli da koristimo Facebook da dokumentujemo svoju svakodnevicu.

Da li se sećate koji su to događaji bili? Ili koji je vaš status imao najviše lajkova, koji video najviše komentara, koje ste sve slike podelili sa prijateljima?

Uz pomoć Look Back opcije možete se na kratko vratiti u prošlost i prisetiti nekih lepih momenata. Ulogujte se na svoj Facebook nalog i kliknite na ovaj link.

Facebook tim kaže da ovo nije bio lak zadatak, da je morao da se nađe prostor na serverima koji su morali da obave težak zadatak sa kojim bi malo koja kompanija mogla da se izbori. Ovo je njihov najveći video projekat, i vrlo je uspešno realizovan - još jedan razlog za proslavu. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da se ispod svakog videa nalazi Cukerbergov potpis. I nakon deset godina, Cukerberg i dalje vodi predstavu.

T.D.

Pogledajte još