Radulović izlazi sa listom "Dosta je bilo. Restart"

Radulović je u intervuju za novi broj nedeljnika "Vreme" rekao da je jedan od osnivača udruženja građana "Dosta je bilo. Restart" koja će sa svojom listom izaći na naredne izbore.

- Reč je o istom timu koji je radio u Ministarstvu - Dušan Pavlović, Aleksandar Stevanović i drugi ljudi koji nisu u javnosti eksponirani. Kada je reč o imenima sa naše liste, nećemo ih objaviti pre nego što je završimo, a to bi trebalo da bude gotovo do kraja februara - kazao je Radulović.

- Mi imamo urušenu državu, urušene institucije sistema. One nisu nezavisne, nego su probušene od strane raznih kabineta i političkih stranaka, koje kroz njih ostvaruju svoje interese. Umesto da institucije funkcionišu u skladu sa zakonom i da vrše svoje nadležnosti, one, u stvari, rade po nalozima - ocenio je Radulović.

On je kazao da se u Vladi u kojoj je bio ministar privrede ekonomska politika utvrdjivala po kabinetima, odnosno u kabinetu prvog potpredsednika Vlade, koji, kako je dodao "i nije čovek koji voli da ima takve razgovore, on više voli da izdaje direktive i naredbe šta treba da se radi."

Foto: Beta/Nenad Petrović
izvor: Blic

Pogledajte još