Legija šiznuo zbog nestanka ćerke!

- Nakon nestanka Nikolije, u potragu su se uključili svi njeni prijatelji, koji su preko Tvitera raširili vest o nestanku. Kada su saznali da se nalazi kod drugarice kod koje je pobegla nakon svađe sa majkom, obavestili su policiju, koja je već imala ime njene prijateljice. Naime, to je potvrdilo sumnje policije da se Nikolija krije kod drugarice, za koju su saznali pomoću telefonskih listinga poziva - kaže naš sagovornik iz kanadske policije.

U policijskoj stanici u Torontu našem listu je juče rečeno da se Nikolija Luković više ne vodi kao nestala osoba.

- Ta osoba je skinuta sa liste nestalih osoba i za njom se više ne traga - rekao nam je službenik u policijskoj stanici u Torontu.

Nikolija Luković je na svom Tviter profilu, koji je dostupan samo njenim prijateljima, napisala na engleskom: „Bog je ljubav, ali satana radi onu stvar što voliš sa jezikom“.

Kako saznajemo, Ulemeku je pao kamen sa srca kada je čuo da se se njegova najstarija ćerka vratila kući.

- Bio je veoma zabrinut, šizeo je, ali se smirio kada je čuo da mu je ćerka nađena. Bio je u kontaktu sa porodicom, pošto ima pravo na telefonske pozive. Takođe je laknulo i ostalim članovima njegove porodice, a svi komentarištu da je Nikolija temperamentna na oca, ali i na majku - kaže naš sagovornik.

Ćerka Milorada Ulemeka Legije i kanadske novinarke Maje Luković koja je nestala u petak pronađena je prekjuče ujutru oko četiri sata po srpskom, odnosno 19 časova po kanadskom vremenu.

Nikolija je nakon bekstva od kuće u kojoj živi sa bakom Zoricom i majkom otišla kod prijateljice da spava i nije htela da se javi porodici, koja je uporno tragala za njom. Kada je nije našla preko prijatelja, njena majka je prijavila nestanak policiji. Policija je locirala na osnovu listinga poziva, pošto je razgovor sa tom drugaricom bio poslednji na listi, pa je isključila telefon. Potraga je trajala duže zato što su morali da traže odobrenje od suda za listing poziva i sadržaj tekstualnih poruka.

U potragu se uključio i Legijin prijatelj Aleksandar Kristijan Golubović, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao: „Svim mojim prijateljima i fanovima u Kanadi šaljem posebnu molbu da učine sve kako bi se pronašla ćerka mog brata i druga - Nikolija Luković“. Prema saznanjima „Alo!“, u potragu za Nikolijom su preko društvenih mreža i svojih veza hteli da se uključe i bivši pripadnici Srpske dobrovoljačke garde, čiji je Legija bio član, ali su nekadašnji „tigrovi“ Željka Ražnatovića Arkana odustali od te namere kada su čuli da nije u pitanju otmica, već da je devojčica pobegla od kuće.

Izvor: Alo.rs
Foto: Beta/Nenad Petrović

Pogledajte još