Spektakularno zatvoren Aqua Viva Fashion Selection

Deveti "Aqua Viva Fashion Selection" zatvoren je revijama italijanskog Brenda “Facis”, Vladanke Celić i Aries Leather-a.

Kao i obično što biva na ovakvim događajima, velika gužva, skupoceni automobili, elegantne toalete, visoke štikle. Pozivnica, makar i za stajanje, otvara vrata Kristalne dvorane hotela "Hajat".

Sedmo modno veče je otvorioFacis“ , italijanski brend muške garderobe čiji je asortiman adekvatan različitim ukusima klijentele a apsolutni vođa kolekcije u ovoj sezoni za jesen/zimu 2006/07 je kaput. Materijali su inspirisani prirodnim bojama u jesenjim tonovima, od različitih nijansi braon do mošus zelene, žute i narandžaste. Ove sezone važan detalj za elegantne kombinacije čini kravata od najfinije svile iz Koma, a dijapazon boja ide od engleske zelene do narandžaste, dezenirane kvadratima. Kolekciju koju je publika imala prilike da vidi na reviji predstavlja samo deo onoga što se u ponudi može naći u novootvorenoj monobrend radnji "Facis", koja se nalazi u samom centru grada, u Svetogorskoj ulici. Ovu robnu marku promovišu fudbalski tim Torina, Intera, Dinama, reprezentacije Srbije, nacionalni ragbi tim Italije....

Reviju modne kuće "Sreća" ,čija je kreatorka Vladanka Celić, otvorila je misica Sanja Papić. Revija je osmišljena kao bajkovita predstava u čast 250 godina od Mocartovog rođenja . Sve je izgledalo kao bal, naravno uz njegovu muziku - modeli balskih haljina, igra baletske trupe, na pisti, zajedno s manekenkama i uz posebno rađenu koreografiju.

"Aries Leather" kolekcija za jesen/zimu 2006/07 kreatora Zvonka Markovića je bila i poslednja revija na ovogodišnjem "Aqua Viva Fashion Selection-u". Modna kuća je prepoznatljiv proizvođač modne kožne konfekcije a bave se i preradom jagnjeće, ovčije i jareće kože.

Zanimljive modele i pravu malu predstavu iz famoznog prvog reda pratili su Isidora Bjelica, Milica Milša, Neda Ukraden, Nikola Lazetić, Stefan Babović, Snežana Dakić, Snežana Stojković, Milan Kalinić, Aleksandar Kapriš, Mina Kostić, Julija & Julija... Zbog uspešno završene nedelje mode, sponzori, prijatelji, kreatori, manekeni i zvanice preselili su se na "VIP Aqua Viva Fashion Selection Party" koji je bio organizovan u klubu "Lobby".

Jelena Antonijević

Pogledajte još