Grobari prijateljski sa navijačima Apoela

BEOGRAD, 4. avgusta 2009. (Beta) - Fudbalski klub Partizan apelovao je na navijače "crno-belih" da prijateljski dočekaju pristalice kiparskog Apoela i tako uzvrate gostoprimstvo iz Nikozije.

Partizan i Apoel sutra od 20.45 u Beogradu igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču u Nikoziji bilo je 2:0 za kiparski tim. 

Očekuje se da će sutrašnjoj utakmici prisustvovati preko 1.000 navijača Apoela.

"Srpski i kiparski narod imaju dugu i bogatu tradiciju negovanja prijateljskih odnosa. Na prvom meču u Nikoziji ekspedicija Partizana uključujući i grupu navijača na stadionu prijateljski je dočekana, ugošćena i ispraćena. Tamo smo se osećali kao kod svoje kuće", navodi se u saopštenju na sajtu srpskog šampiona.

U saopštenju se dodaje da su navijači Apoela zaslužili prijateljski doček zbog njihovog pozitivnog odnosa prema Partizanu i Srbiji.

"Predstojeća utakmica je od izuzetne važnosti za oba kluba. Moguće je da će u takmičarskom smislu njen tok biti napet, a krajnji ishod vrlo neizvestan. Međutim, bez obzira šta se na terenu bude dešavalo, apelujemo na naše navijače, ali i građane Beograda da se prema kiparskim navijačima odnose na fer način - pre, za vreme i posle utakmice", dodaje se u saopštenju.

Pogledajte još