Slobodan Tomaš: Dao sam Ani 10.000 evra, iako ne vredi toliko

Ovaj menadžer, koji je od atraktivne Paraćinke stariji 18 godina, tvrdi da su pevači postali bahati i da za nastupe traže ogromne honorare.

- Pevači su postali veoma bezobrazni. Iako je ekonomska kriza, oni samo dižu cene svojih nastupa, a ne mogu ni pola kluba da napune. Šako Polumenta mi je uzeo 8.000 evra, a nije uspeo da proda ni 240 karata. U tom slučaju, ja sam primoran da deci prodajem ulaznice po 20, 30 evra da bi mi se isplatio njihov dolazak i da bih mogao da im isplatim gostovanja, a onda ta deca nemaju za piće u diskoteci. Ana Nikolić ovog vikenda gostuje u mojoj diskoteci sa Cvijom, uzela je 10.000 evra, a ne vredi toliko. Njoj da nije bilo Ćazima Osmanija, ne bi imala gde da radi - otvoreno priča Slobodan za.

Pročitajte i: Novi dečko Ane Nikolić: Nismo baš ovakvog očekivali!

Dok o novoj izabranici Ani ne želi previše da govori, za neke njene kolege nema reči hvale.

- Svi su postali bahati, a ne vrede ni 2.000 evra. Sinan Sakić traži 20.000 franaka da dođe, što nije normalno. Najpoštenija pevačica je Jana i zato ima posla. Osim nje, dobro zarađuju i mogu da napune klubove još i Aca Lukas, Nedeljko Bajić Baja, Mile Kitić, a od zvezda „Granda” samo Rada Manojlović i Amar Gile Jašarspahić. Svi ostali se samo gađaju avionima i kamionima! - kaže Tomaš i dodaje da je imao neprijatnu situaciju sa članovima „Amadeus benda”.

- Dok sam držao klub u Bosni, gosti su mi bili članovi „Amadeus benda”, ali njihovo gostovanje je loše prošlo. Morao sam da podižem novac iz banke da bih ih isplatio jer ni od prodaje ulaznica ni od pića nisam uspeo da pokrijem troškove njihovog nastupa - kaže Slobodan Tomaš, koji u svojim diskotekama ugošćava naše najpopularnije pevače.

Anin menadžer: O ceni nastupa ne pričamo javno!

Kako bismo saznali šta Ana Nikolić ima da kaže na priču Slobodana Tomaša, kontaktirali smo s njenim menadžerom i bratom Markom Nikolićem, koji je prvo prokomentarisao navode o njihovoj ljubavnoj vezi.

- Svi koji su pisali tako nešto biće tuženi - rekao je Marko, a zatim je prokomentarisao i cenu Aninog nastupa.

- Naša cena je ona koja je na tržištu i Ana nije mogla ništa da mu traži jer ja ugovaram nastupe. O ceni nastupa javno ne govorimo jer je to nije priča za javnost, a ona diskoteka koja prihvati našu cenu, tamo Ana i gostuje - izjavio je pevačicin menadžer.

Izvor: pressonline

Pogledajte još