Službenice pušile dok su razbojnici pljačkali banku!

Interesantno je da je samo deset minuta pre upada razbojnika u banku dopremljen novac, pa policija veruje da su imali pomagača iznutra, prenosi "Kurir".

"Služba za transport novca donela je pare i otišla. Radnice su novac ostavile iza pulta i pošle na pauzu. Ćaskale su i pušile dok su ih razbojnici posmatrali čekajući pravi trenutak"
, navodi sagovornik ovog lista.

U jednom trenutku razbojnici su iskočili i ugurali službenice u banku. Zapretili su da će pucati ako im ne daju novac, što su one i učinile.

"Nakon toga su pobegli peške ka centru grada. Zaposleni u banci su pozvali policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta"
, priča ovaj izvor.

Operativci policije su odmah krenuli u potragu za pljačkašima. Uzeti su tragovi sa vrata, pulta s kojeg je uzet novac, kao i otisci obuće sa poda.

"Radnice su rekle da nisu dobro videle počinioce, ali da se sećaju da su preko lica imali skijaške maske i da su imali oko 25 godina"
, kaže sagovornik.

On objašnjava da je očigledno da su razbojnici imali saučesnika u banci, koji im je dojavio kada stiže transport novca i sa koje strane da upadnu.

Loša navika

"Službenice su, po svemu sudeći, imale naviku da izlaze na pauzu za cigaretu i da ne zaključavaju vrata, što je očigledno primetio neko od njihovih kolega, i to zloupotrebio", dodaje ovaj izvor.

"Sosijete ženeral": Važno da su kolege nepovređene

U banci "Sosijete ženeral" juče nisu želeli da komentarišu pljačku kako ne bi ugrozili istragu.
"Najvažnije je da su nam kolege nepovređene, a slučaj je u nadležnosti policije"
, rekli su nezvanično u toj banci.

Izvor: Kurir

Pogledajte još