PALE PROZIVKE: Kristina i Emina ozbiljno zaratile!

Nakon što je u petoj epizodi šou programa “Iks faktor” takmičenje napustila ženska grupa “4U”, kojoj je mentor bila Kristina Kovač, pevačica se oglasila tim povodom rekavši da je to nepravda, jer smatra da je trebalo ovog puta emisiju da napusti kandidat Emine Jahović. Naime, već drugi put zaredom ispadaju Kristinini kandidati, zbog čega je ona bila malo ljuta.

- Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u lajv emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke, koja, po mom mišljenju, nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora - izjavila je Kovačeva, nakon čega se oglasila i PR služba Emine Jahović rekavši u njeno ime:

- Emina je vrlo profesionalno shvatila ulogu člana žirija u “Iks faktoru”. Još jednom je pokazala svoju predanost i požrtvovanost prema svojim kandidatima. Nastaviće i dalje da maksimalno radi sa njima i da u narednim emisijama budu još bolji! Moram da istaknem i tu činjenicu da samo ona kao mentor do sada nije izgubila nijednog kandidata i da to isto govori u prilog tome da ovo što radi radi najbolje.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.