Vujošević: Bili smo desetkovani, ali smo i grešili!

"Povrede i opasnost od eventualnih novih povreda su nas desetkovale. Ma koliko svaka utakmica bila stvar prestiža i koliko god da je nama stalo, odlučili smo se da na utakmici nastupe samo oni koji su sasvim zdravi. To je dovelo da je sastav bio zaista nekompletan...ali bode oči i 16 ofanzivnih skokova FMP-a, a to svakako ide na dušu i odgovornost našim centrima", rekao je Vujošević novinarima.

FMP je posle produžekta u beogradskoj hali Pionir pobedio sa 95:89 i tako se plasirao u polufinale takmičenja.

"Mi ćemo na miru da saniramo ove povrede i koncentrišemo se za druga takmičenja koja predstoje, a ovo veliko takmičenje prepuštamo onima koji su se dalje kvalifikovali", rekao je Vujošević.

Najbolji igrač Partizana protiv FMP-a bio je Petar Aranitović.

"Aranitović je večeras svetli momenat. Odigrao je muški, hrabro, znao je gde se nalazi. Niti je srljao, niti je bežao. On je, ako već mora pojedinačno da se priča, u odnosu na potencijal i ono što je u njega uloženo, odigrao vrlo pozitivno”, kazao je Vujošević.

Trener crno-belih rekao je da je situacija sa dolaskom Aleksandra Pavlovića "krajnje otvorena".

"On je našu obazrivost shvatio kao neko nepoverenje...da dođe tu da pomogne koliko može. Nisam čovek koji kaže, pa...situacija tu je krajnje otvorena", rekao je Vujošević.

Partizan će naredni susret odigrati u četvrtak, kada će u Evroligi gostovati litvanskom Žalgirisu.

Pogledajte još