Seve mora hitno na operaciju!

Prema njihovim saznanjima lepa Seve trenutno pregovara sa nekoliko klinika koje bi mogle obaviti ovu intervenciju, ali se još nije odlučila u kojoj ce to biti, niti izabrala hirurga.

- Nije očekivala da će bezazleno saplitanje u kojem je iskrivila nožni zglob moći da dovede do ozbiljne povrede kolena, koje se pomerilo iz ležista, pa je povredila ligamente. Ima jake bolove, ali su joj doktori dali da pije lekove protiv bolova i fiksirali deo noge oko kolena, dok ne ode na operaciju - kaze naš izvor.

Ova povreda nece sprečiti Severinu da ispoštuje dogovore i održi nastupe koje je zakazala. ali će to uraditi pod terapijom, dok će publika biti uskraćena za đuskanje na bini koje je svojstveno ovoj pevačici. Ona je i pre dve godine takođe povredila koleno, kada je pala na bini. Kao veliki profesionalac Seve je i nakon te povrede bila aktivna na pozirnici, ali je nosila štake.

Podsećanja radi, pevačica se pre sedam dana vratila sa Maldiva, gde je uživala sa sinom Aleksandrom, ali je očigledno poterao maler po povratku.

Izvor: Alo

Pogledajte još