Hobiji po horoskopu: Ovnovi su adrenalinski zavisnici, a Vage vole da uče nove stvari

Ovan
Ovnovi vole avanture - nešto rizično i uzbudljivo. Zavisni su od adrenalinskih aktivnosti i retko odbijaju priliku da iskuse nove smele aktivnosti. Preferiraju skajdajving, biciklizam po komplikovanim terenima i bandži džamping. Imaju potrebu za brzinom i za testiranjem njihovih ličnih granica.

Bik
Bik je kreativno biće. Vole da uprljaju ruke, i uvek daju jedinstvenu notu svemu što rade. Slikanje, aranžiranje cveća, dizajn enterijera i pejzažna arhitektura su hobiji koji okupiraju pripadnike ovog znaka. Takođe uživaju da koriste sva čula u aktivnostima kao što su degustacija vina, baštovanstvo i izrada skulptura.

Blizanci
Umovi Blizanaca su obično usmereni na 20 strana, tako da su hobiji koji zahtevaju pažnju i obezbeđuju zadovoljavajući rezultat najpogodniji za pripadnike ovog znaka. Pohađanje onlajn kurseva ili rešavanje slagalica i igara sa rečima su dobar primer. Blizanci vole društvo i bučno okruženje, tako da bi grupne aktivnosti trebalo da budu uključene u hobije ovog znaka. Timske igre, kao što su košarka i između dve vatre su dobar izbor za njih.

Rak
Rakove privlači sve što ima veze sa prošlošću, pa vole istoriju i antikvitete. Možete da ih nađete u obilasku muzeja, bave se sakupljanjem starih slika i knjiga, kao i proučavanjem porodičnog stabla. Kada putuju, vole da posete istorijske oblasti i misteriozna, stara zdanja u stranim zemljama.

Lav
Lavovi vole talente, dramu i fine stvari u životu. Kupovina skupe garderobe i nakita je omiljena aktivnost Lavova. Kao vođe, veoma su društveni i uživaju u radu sa decom. Izuzetni su domaćini, i prave odlične žurke i grupna okupljanja.

Devica
Oni su brižni i nežni i zato im odgovara volonterski rad, poput druženja sa stanovnicima staračkog doma, služenja hrane beskućnicima i pomaganje mlađima oko učenja. Karakteriše ih istrajnost, odlučnost, postavljanje ciljeva i njihovo ostvarivanje i to sa uspehom, pa bi učešće u maratonu i stizanje do cilja bio mačiji kašalj za Device.

Vaga
Vage vole da uče nove stvari i često ih možete naći na nekom kursu na kojem će steći nove veštine, poput kuvanja, sportskih aktivnosti ili rukotvorina. Interesovanja im se stalno menjaju i često ostave neki zadatak nezavršen kada se prebace na neku novu strast. Međutim, Vage se vraćaju na njih i nikada ne ostavljaju stvari nedovršenim.

Škorpija
Intenzitet je sinonim za Škorpiju. Oni se u potpunosti predaju svakom hobiju u koji su umešani. Škorpije posvećuju puno vremena i pažnje svemu čime se bave. S obzirom na to da su takvi stručnjaci za hobije, za njih bi bilo idealno da predaju razredu ili da napišu neku knjigu sa savetima "kako da". Pripadnici ovog znaka vole da dizajniraju stvari, poput nakita, i ne mogu da odole dobroj knjizi sa instrukcijama.

Strelac

Pripadnici ovog znaka vole hobije koji ne oduzimaju mnogo vremena. Oni su radoznali i društveni, pa su za njih odgovarajući hobiji u vezi sa naukom u prirodi i životinjama. Strelčevi vole čitanje knjiga, pisanje, antikvitete i putovanja. Izuzetno su zainteresovani o tome šta se dešava u svetu oko njih.

Jarac
Oni su avanturisti, pogotovo u prirodi, i vole aktivnosti koje uključuju šetnju i planinarenje u prostranim oblastima. Boravak u prirodi pruža Jarčevima osećaj mira i spokojstva. Često uživaju u pikniku. Čitanje je još jedan od omiljenih hobija pripadnika ovog znaka. Na njihovim policama možete da nađete biografske i istorijske knjige.

Vodolija

Vodolije se izuzetno interesuju za tehnologiju i moderne trendove. Mogu da provedu sami sate surfujući internetom i mogu laički da se bave naukom (poput robotike) i arheologijom. Kako se svet razvijao, kao i najnovija otkrića su intrigantna za Vodolije. Samotnjaci su kada su u pitanju hobiji i preferiraju aktivnosti koje uključuju tihu izolovanost. Mnoge Vodolije su posvećeni čitaoci koji vole da se prepuste naučnoj fantastici. Oni vole da čitaju i da igraju umne ugre koje zahtevaju određene veštine poput šaha, slagalica i zagonetki. Takođe vole i padobranstvo i letenje balonom.

Ribe
Ribe veoma privlači umetnost, a pogotovo muzika i poezija. Oni sviraju instrumente, uživaju u obilascima muzeja, kao i poseti književnim večerima. Teže da upiju muziku i reči malo više od drugih znakova. S obzirom na to da su vodeni znak, Ribe se opuštaju u sporijim aktivnostima kao što je obilazak akvarijuma, izležavanje na splavovima na reci ili plivanje. Pletenje i heklanje su takođe privlačni Ribama.

Izvor: Stil
Foto: Morguefile

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.