VUJOŠEVIĆ POTVRDIO: Pavlović u Partizanu do kraja sezone

"Tačno je, dogovor je postignut. Pavlović će se u nedelju uveče pojaviti na našem prvom treningu posle Kupa, a trebalo bi da ostane do kraja sezone", rekao je Vujošević za Mondo.

Formalizacija saradnje uslediće, kako piše Mondo, najverovatnije u ponedeljak, a ako sve bude u redu, nekadašnji igrač Budućnosti, Jute, Klivlenda i još nekoliko NBA ekipa će debitovati 16. Februara protiv Širokog u Pioniru.

"Pavlović nije sasvim spreman, svi znaju da je imao dugu pauzu, ali u pitanju je neosporno kvalitetan igrač na spoljnim pozicijama. Pružiće nam pomoć kakva nam je potrebna, u svakom smislu", dodao je Vujošević.

Crno-beli sutrenutno treći na tabeli Jadranske lige sa skorom od 13 pobeda i šest poraza, a u narednih sedam kola bi trebalo da se bore za plasman na fajnal-for tog takmičenja, a ujedno i za plasman u Evroligu.

Partizan će bez najnovijeg pojačanja morati da odigra dve utakmice Top 16 faze Evrolige, protiv Žalgirisa u gostima, odnosno Galatasaraja u Beogradu. Pavlović će pravo da debituje imati na gostovanju Real Madridu 28. februara.

Beta

Pogledajte još