Evo šta on stvarno misli o tvom stanu

Plišane igračke na krevetu

Nekim će muškarcima to biti sasvim slatko, ali većina će razmišljati zbog čega ih još uopšte imaš. Neki će čak otići toliko daleko i pomisliti da je žena detinjasta i loša u krevetu, a sve zbog nekoliko plišanih medvedića koji ti prave društvo dok spavaš.

Razbacane stvari

Budimo realni, muškarci nisu baš frikovi za urednost, ali kada vide neurednu sobu devojke, to im se neće svideti. Ne kažemo da moraš da dezinfikuješ stan pre nego što ga pozoveš k sebi, ali barem sakri dokaze da nisi čistila već nedeljama.

Puno šminke

Većina devojaka obožava da dođe kod nekoga tko ima puno šminke i lakova za nokte u sobi, ali muškarci ne dele taj osećaj. Ako vidi da imaš toliko šminke, misliće da si previše opterećena izgledom, a pomisliće i da ti treba cela večnost da se spremiš za izlazak.

Kondomi

Praktikovanje sigurnog seksa je uvek pohvalno, ali to nije ono što će pomisliti muškarac koji u tvojoj sobi pored kreveta vidi kondome. On će misliti da je samo jedan od mnogih koji su pozvani u tvoju sobu ove nedelje. Sakrij ih u fijoku, i nećeš imati problema.


Cosmopolitan

Pogledajte još