Dan zaljubljenih u IMMO centru

U kutku “ZaljubIMMO se…” numerolog Danijela Manojlović savetovaće o Kompatibilnoj numerološkoj prognozi za parove (16-17h), dok će Margareta Radomirović iz kluba Zdraviji život, pričati o hrani koja podstiče strast (17-18h). Instruktori joge Vesna Bujošević i Rade Milošević održaće promo čas partnerske joge (18-20h), a astrolozi će raditi kompatibilne horoskope. Tokom programa, u našem kutku će posetioci moći da uživaju i u izložbi Retro dućana, kao i da pronađu pravi za poklon za najdraže osobe.

Kutak za zaljubljivanje “ZaljubIMMO se…” predstavlja završnicu akcije koju će IMMO Outlet Centar, u saradnji sa Sensei Centrom za lični razvoj, pokrenuti za Dan zaljubljenih. Od 10-13. februara trajaće Facebook akcija “PronađIMMO srodnu dušu”, za izbor najoriginalnije priče na temu „Ko su srodne duše? Kako se nalazIMMO sa njima i kako da ih zadržIMMO?“. Priče će se deliti putem Facebook stranice i sajta, a autori tri najbolje priče, dobiće poklone na sam Dan zaljubljenih - 14. februara. Takođe, na društvenoj mreži Twitter biraće se najlepša ljubavna poruka “Kako se volIMMO”, uz korišćenje hashtaga #immoljubav. Tri najbolje izjave ljubavi dobiće interesantne poklone.

Svaki dan je dan za ljubav. Ali jedan je malo više od drugih. Dan zaljubljenih 14. februara posvećen je ovoj emociji i malim ritualima koji povezuju i pričinjavaju radost.

Pogledajte još