Ovo su najvažniji astro događaji u 2014. godini za sve znakove

Zaljubljeni, spustite oružje!
Za početak, dobra vest! Uzbuna za veze je uglavnom prošla. Naime, od 21. decembra 2013. godine, pa sve do kraja januara 2014, Venera je bila u opadanju, a to znači da je svim savezima, romantičnim ili nekim drugim, bila potrebna ponovna potvrda. Neki su možda u ovom periodu prekinuli veze, a nekima se onaj slatkiš koji je u prošlosti umakao, ponovo vratio u život i ponudio da pokušate još jednom!

Zbrka u komunikacijama
6. februar - 28. februar, 7. jun - 1. jul,
4. oktobar - 25. oktobar
Merkur u opadanju izaziva smetnje u funkcionisanju tehničkih sprava i u korespondenciji uopšte. Kada se ovo desi, najčešće tri puta godišnje, trebalo bi da date sve od sebe da izbegnete potpisivanje ugovora ili kupovinu gedžeta.

Srećna zvezda: Jupiter sa sobom donosi sreću dok putuje kroz vasionu
Porodica (1. januar - 15. jul)
Kada Jupiter bude u Raku, potrudite se da provedete malo vremena sa onima koje volite najviše. Kulinarski poduhvati i projekti u vezi sa nekretninama trebalo bi takođe da prođu dobro pa biste zato mogli da organizujete branč za ceo klan u... svom novom fantastičnom stanu?
Kreativnost (16. jul - 31. decembar)
Ne izbegavajte centar zbivanja u toku druge polovine godine. Bićete vatreni kada Jupiter bude u Lavu. Ovo je pravi trenutak da ispoljite kreativnost i založite se za ono u šta verujete!
Ljubav (18. avgust)
Ovo je retka konjunkcija Venere, planete ljubavi, i Jupitera, planete sreće. Hej! Obavezno prihvatite pozive na dejt i na žurke tokom ove nedelje, zato što je to najpovoljniji dan za ljubav u celoj godini.

Drama: Sudar Urana i Plutona!
21. april i 15. decembar
Uran - Pluton kvadrat
Astrolozi su opsednuti ovom kosmičkom dinamikom! Pluton donosi moć i transformaciju, a vladavina Urana znači pobunu i progres. Kada se ove dve spore planete nađu u kvadratu oko 21. aprila i 15. decembra, čuvajte se! Uzbuđenje i drama će verovatno kulminirati, zato se pritajite, obraćajte dodatnu pažnju na detalje i pazite šta pričate.

Prodrmajte situaciju!
15. i 29. april, 8. i 23. oktobar

Eklipse: Transformišite se!
Eklipse se događaju četiri puta godišnje i predstavljaju tačke transformacije. Usaglasite svoje želje sa potrebama drugih 15. aprila i 8. oktobra. A 29. aprila i 23. oktobra fokusirajte se na ciljeve i iskoristite činjenicu da će vaša seksualna energija dostići stelarne visine!

Izvor: 24 sata

Pogledajte još