Pogledajte kako je nastao novi Robokap (VIDEO)

Aleks Marfi je bio brižni suprug, otac i odličan policajac koji biva teško povređen na dužnosti. Taj događaj otvorio je velike mogućnosti multinacionalnij kompaniji, OmniKorp, da napravi projekat koji će doneti milione. OmniKorp nalazi se na samom vrhu kada je robotika u pitanju, a njihove bespilotne letelice godinama se koriste u vojne svrhe. Ranjavanje Aleksa Marfija, omogući će im da realizuju kontraverznu ideju zvanu Robokap.

Robokapi bi trebalo da postoje u svakom gradu, a to će osigurati milijarde njihovim akcionarima. Međutim, na jednu stvar nisu računali sa sigurnošću: u mašini se nalazi čovek, koji je željan pravde.

Švedski glumac Džoel Kineman o svom liku kaže : "Emocije su mu ostale netaknute, u pravom socijalnom kontekstu. Ali kada se dogodi neki zločin, u njemu se povlači čovek i kompujter preuzima primat. Kada su shvatili da njegove emocije čine ceo sistem ranjivim, potpuno su ih isključili. Međutim, kada Aleks stupi u kontakt sa svojom porodicom, emocije pronalaze način da nadvladaju operativni sistem. I on ponovo počinje da donosi odluke, svesno."

U ostalim ulogama pojavljuju se Geri Oldman, Samjuel L. Džekson, Ebi Korniš, Dženifer Ili...
"Robokap" ovoga puta dolazi u režiji brazilskog reditelja Hose Padilja, a kako je izgledao proces nastanka odela i kako je teklo snimanje "Robokapa", možete pogledati u priloženom video-zapisu:

Pogledajte još