Osam načina da stavite muškarcu do znanja da želite samo seks

Muškarci uvek misle kako devojke žele vezu i da će se istog sekunda posle seksa useliti u njihov dom. I u tome ima istine. Ženski hormoni nagone devojke da se vezuju za nekog, ali to ne znači da u sto odsto slučajeva žele vezu. Ponekad se damama muškarac uopšte ne sviđa, a sviđa im se samo ono što ima da pruži u krevetu.

Devojke, evo osam načina uz pomoć kojih ćete poslati jasnu poruku da niste zainteresovane ni za šta osim seksa.

1. Budite direktne

U ovome nema neke filozofije - iskrenost je uvek najbolji metod. Iako vam većina muškaraca neće verovati da ste tu samo zbog seksa, vi ste ipak bili otvoreni. Zapamtite samo da budete ljubazne ukoliko to saopštavate momku kojem se zaista dopadate. Osećanja sve mogu da zakomplikuju tako da se potrudite da mu ne dajete lažnu nadu da će biti vaš momak. Iznošenje istine je jedan od najboljih načina da saopštite da vas zanima samo seks.

Nije znak ljubavi, već znak za beg iz veze

2. Otkačite se

Biti na distanci je jedan od najvažnijih načina da pokažete da vas ne zanima ništa sem telesnih užitaka. Kada dođe do bilo kakve komunikacije, veoma je važno da ona bude jednostavna i drži poentu. Ako se dopisujete, zaboravite na razgovore, samo se dogovorite o mestu i vremenu za sastanak. Slobodno ga ignorišite ako pokuša da se raspriča sa vama. Zvuči pomalo grubo, ali neće mu smetati kada ga kasnije pozovete da se vidite.

3. Preispitajte svoje motive

Dosta puta se dešava da devojke kažu ili rade nešto samo da bi se dopale momcima. Važno je da budete sigurne sa svojim osećanjima i da znate želite li zaista samo seks ili nešto više. Ako znate da dečko s kojim planirate da spavate ne želi vezu, a vi je želite, nemojte da dozvolite da pristanete na to samo da bi on dobio seksualno zadovoljstvo. Nađite nekoga ko takođe želi vezu kao i vi. Razočaravajuće je ne dobiti muškarca kojeg želite, ali bar ćete sačuvati svoje dostojanstvo ako kažete “Ne, samo seks sa tobom meni nije dovoljan”.

4. Nema izležavanja

Često se dešava da nakon seksa partneri ostaju da se maze ili ćaskaju na jastuku. Ali, kada je u pitanju čisto telesna veza toga nema. Dođete, odradite i odete - nema izležavanja. Ovo je važno kada prvi put spavate s nekim jer mu tako dajete do znanja svoja stvarna osećanja o celoj situaciji. Kada se lepo zabavite u krevetu, obucite se i napustite njegov stan. Recite mu da ćete se javiti, a onda nastavite sa svojim denvnim ili noćnim aktivnostima. Ovo je ključna stvar kad hoćete da stavite nekom do znanja da vas zanima samo seks.

(old_image)


5. Nema izlazaka

Postarajte se da vaša očekivanja budu na pravom mestu jer neće biti večera ili odlazaka u bioskop. Ako vas momak pozove na sastanak, stavite mu do znanja da vas to trenutno ne zanima već da biste da stignete samo na ono što se dešava nakon sastanka. Muškarci ponekad osećaju krivicu ako vas ne izvedu da vidite još nešto osim njihove spavaće sobe. Kažite mu slobodno ako dođe sa tako nekim predlogom, da je vaša ideja bila da ostajete samo u sobi. Na taj način čak ćete mu podići ego taman toliko da razume da vas zanima samo ono što pruža u krevetu.

6. Stavite mu do znanja da postoje i drugi

Devojke, ako želete da budete jasne po pitanju toga da želite samo seks, ovo je najbolji način. Ne treba naravno da zvučite kao da spavate sa gomilom momaka, ali važno je preneti poruku da se viđate sa možda još nekim. To je način da stvorite i malo ljubomore, što će vam podići samopouzdanje, ali i da pokažete svom ljubavniku da ste otvoreni da pronađete nekog za vezu samo da to neće biti on. Morate otkloniti svaki njegov strah da želite nešto više od seksa i da ste ga svrstali samo u kategoriju “prijatelji sa beneficijama”.

7. Pozivi usred noći

Način na koji komunicirate igra veliku ulogu kod vašeg dogovora. Ne plašite se da ga pozovete u 2 ujutro za jedan “na brzaka”. Svaki poziv ili SMS posle ponoći znači da vas zanima samo jedno. Muškarci se nikada neće buniti što ste im okupirali telefon zarad zadovoljstva. Ali zapamtite pravilo iznad, ne ostajte da prenoćite. Ako vaš “momak” okupira vaš telefon tokom dana, ignorišite ga i sačekajte veče da odgovorite. Važno je da komunicirate kad padne mrak (osim ako je vaš vruć sastanak dogovoren za popodne).

8. Preskočite donji veš

Naravno, svaka devojka želi da izgleda seksi u krevetu. Ponekad ako se suviše trudite oblačeći “Viktorija sikret” veš može da izgleda da nije u pitanju samo seksualna veza. Zapamtite, vi tamo idete zarad svog zadovoljstva, a ne njegovog. Sav taj seksi veš bolji je poklon za one s kojima ste u vezi ili muževe. Kada se radi samo o nekom s kim spavate, dovoljno je da uparite grudnjak i gaćice i nosite nešto udobno. Upamtite da većina muškaraca smatra jako seksi ako se ne potrudite previše. Ovo je samo momak koji vam služi da zadovoljite potrebe, tako da što jednostavnije to bolje.

Izvor: 24sata

Pogledajte još