Rasprodat retro tehno šou!

Marko Bejli donosi kofere pune ploča i najavljuje da neće koristiti računare, efektore, CD plejere i druge moderne DJ alate, već samo gramofone i miksetu. „Priznajem da već nekoliko godina nisam „vrteo“ stare ploče i, iskreno, jedva čekam da dođem u Beograd. Torbe sa muzikom su spakovane, a nadam se da ste i vi spremni, jer dolazim da zajedno napravimo ludnicu u klubu!

Aleksander Kovalski je, za razliku od Marka Bejlija, pripremio live act nastup, koji će beogradskoj publici ponuditi nešto drugačiji stil od Bejlijevog beskompromisnog zvuka. „Live act je za mene najiskreniji način komunikacije sa publikom, jer želim da svi osete muziku na isti način na koji je i ja osećam. Kombinacija naših stilova nikoga neće ostaviti ravnodušnim.“ – najavljuje Kovalski.

Poslednji kontigent ulaznica za retro tehno spektakl, koje će biti dostupne u ograničenom broju, je u pretprodaji po ceni od 900 dinara samo do 14. februara i to na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene. Cena karte na ulazu će biti 1200 dinara, ukoliko sve prethodno ne budu rasprodate.

Pogledajte još