Miloš Ninković dao 80.000 evra za lečenje male Une

Nakon apela za pomoć koji je objavljen u štampanom i elektronskom izdanju, fudbaler je odlučio da pomogne porodici Savić i donira veliku sumu od potrebnih 80.000 evra, koliko je nedostajalo za operaciju male Une. Pored Ninkovića, novac su uplatile mnogobrojne kompanije, političari, pevači i drugi koje je dirnula tužna priča o bolesnoj devojčici kako prenosi Kurir.

"Miloš je izdvojio ogromnu sumu za pomoć Uni i uplatio je na račun nemačke bolnice gde će se devojčica operisati. Ne želi da priča o kolikom iznosu je reč jer ne voli da se eksponira. Ovo nije prvi put da on pomaže bolesnima, naročito deci. Svaku humanitarnu akciju je podržao i nastaviće to da radi", kaže izvor Kurira i dodaje da je Ninković želeo da ostane anoniman, ali sticajem okolnosti vest je procurela.

Roditelji male Une Savić kažu da su na ovu neverovatnu vest odahnuli.

"Još ne mogu da verujem da je novac stvarno uplaćen jer sam do sada imao bezbroj lažnih obećanja koja su mi samo davala nadu, a nakon toga ništa. Ovaj put je izgleda stvarno. Ja sam to rekao već nekoliko puta i ponoviću: Ako se slučajno desi da moje dete dobije više para nego što bude potrebno za operaciju i lečenje, odmah ću višak novca preusmeriti u humanitarni fond Sergeja Trifunovića. Sa njim sam se tako dogovorio i on je to odobrio. Ne želim da iko posumnja da ću zadržati jedan jedini dinar dok druga bolesna deca mogu da umru", kaže za Kurir Saša i dodaje da je zahvalan svima koji su bili uz njih i pomogli.

Pomozite bolesnima!
S obzirom na to da se ne zna koliko će još novca biti potrebno za boravak u bolnici i nastavak lečenja, možete uplaćivati novac, a sva sredstva koja "preteknu" porodica Savić će uplatiti u humanitarni fond Sergeja Trifunovića kako bi se pomoglo i drugoj bolesnoj deci.

Račun za pomoć otvoren je u Komercijalnoj banci na ime Una Savić br. dinarskog računa: 205-9011005219862-38 br. deviznog računa: 9031019889411 RS35205903101988941194

Izvor: Kurir

Pogledajte još