Ljubavni horoskop za četvrtak, 13. februar

OVAN
Vi jednostavno ne dozvoljavate svojoj intuiciji i emocijama da odluče umesto vas. Vi radije birate da se oslonite na razum. Tačno znate šta je ono što nedostaje u vešoj vezi i nastojite to da rešite logičnim putem. Mudrost leži u tome da izbacite sumnje i ljubomoru koju imate u sebi i da se prepustite više.

BIK
Danas biste mogli biti razočarani. Vi ste neko ko je uvek u emotivnom odnosu do kraja iskren i otvoren i uglavnom vas razočara ako druga strana nije takva. A danas bi upravo to moglo da se dogodi. Vama je za sreću potrebna iskrenost, pa tako nešto i tražite. Niko nije nezamenljiv. Ako osoba pored vas ne ispunjava vaša iščekivanja, nemojte gubiti vreme.

BLIZANCI
Planete će danas biti takve da će vas navesti da se zanosite svoji idealima, umesto da pogledate prizemljeno oko sebe i dublje prodrete u vaš odnos sa voljenom osobom. Postoji mogućnost da ćete se jako zapetljati u sopstvene misli. Ograničite svoj gnev i optuživanje pertnera i otvorite oči. Shvatićete da niste upravu.

RAK
Neko će danas pokušati da vam otvori oči i ukaže na istinu o vašoj vezi koju vi sami ne želite da vidite. Vi ste već duže vreme u zabludi i nemate snage da pogledate istini u oči, već vam je lakše da se ljuljate između želja i slepe vere. Nemojte biti slepi. Poslušajte iskren savet i otvorite oči. Krajnje je vreme za to.

LAV
Planete će vas danas baciti u nedoumicu. Bićete ceo dan opterećeni problemom koji imate u vezi i nećete znati šta da radite. Osećate da su problemi vezani u čvor i ne možete da nađete način kako da ga odvežete. Mnoge stvari su tu upetljane i komplikuju situaciju. Pokušajte da krenete sa rešavanjem jednog po jednog.

DEVICA

Sa jedne strane vi želite da verujete i uživate u vezi, a sa druge strane ne verujete nikome! Vi ste skloni konfliktima u partnerskim odnosima upravo zbog toga što ne znate šta hoćete. Razmislite prvo sami šta je to što želite, a nakon toga razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

VAGA

Današnja energija vas ohrabruje da pogledate situaciju iz više različitih uglova. Izbegavajte da se fokusirate na jednu stranu problema, jer ćete na taj način steći pogrešnu sliku situacije i verovatno odreagovati pogrešno. Vodite računa da govorite istinu jer biste u suprotnom mogli biti uhvaćeni u laži.

ŠKORPIJA

Danas će vam biti izuzetno teško da stabilizujete svoju energiju. Vi ne možete da odlučite šta je to što vam smeta kod partnera, a osećate da vam nešto smeta i kod vas izaziva neprijatna osećanja. Razmislite još jednom! Ako je tako, možda je problem upravo u vama.

STRELAC

Vi vrlo često ne znate šta hoćete. Razlog leži u tome što tražite savršenstvo, a sami ste svesni da tako nešto ne postoji, kao i da ni vi to niste. Ako imate problem sa osobom do koje vam je stalo, nemojte se povlačiti ni braniti ćutanjem, jer se tako ništa ne rešava. Najbolje rešenje je otvoren i iskren razgovor.

JARAC
Ono što vam je delovalo kao veza koja obećava u koju ste polagali mnogo nade, počinje da vam delije kao komplikovana i planirate da stavite tačku na sve. Zvezde vam savetuju da sečakate još malo. Možda drugu stranu muči nešto, možda je samo došlo do male krize. Sačekajte još nekoliko dana pre nego što preduzmete krajnji korak.

VODOLIJA
Danas će zvazde biti tako postavljene da ćete se osećati u svojoj vezi više kao žrtva nego kao neko ko uživa. Stalno se brinete šta nije uredu, umesto da se opustite i uživate u onome što imate. Preti vam opasnost da partner postane hladan i distanciran jer neće znati kako sa vašim negativnim emocijama da izađe na kraj. Pokušajte da se opustite više.

RIBE

Kada sumnjate, vi uglavnom birate povlačenje i ćutnju, pre nego otvoren i iskren razgovor. Trenutno se pitate da li je veza u kojoj se nalazite pozitivan ili negativan faktor vašeg života. Verovatno ima po malo od oba. Zato vam zvezde nalažu da se opustite i otvoreno razgovarate o problemu koji vas muči.

Izvor: Horoskopius

Pogledajte još