Deep Purple skromni u zahtevima pred Beograd

Gilanu i ekipi najbitnije je da imaju na raspolaganju prirodne, sveže ceđene voćne sokove i kvalitetna vina sa ovih prostora.

Savremeni razglas, kompleksna rasveta, video oprema i desetine tehničara na turneji putuju u nekoliko šlepera i autobusa, dok sama grupa u Srbiju dolazi čarter letom. Članovi Deep Purplea će se u Beogradu sresti i sa nekim dugogodišnjim prijateljima i nekolicinom odabranih fanova u bekstejdžu Kombank arene.

Svi ulazi na koncert biće otvoreni već od 19 h kako bi se izbegle gužve na ulazima budući da, kako se navodi, publika dolazi iz celog regiona u kojem vlada veliko interesovanje. Na binu će u 20 h izaći četvoročlana beogradska grupa Pop Star koja uticaje crpi iz rok muzike 60-ih i 70-ih uz savremeni prizvuk grandž bendova. Tačno u 21 h na sceni se očekuje „najglasniji bend na svetu“ po Ginisovoj knjizi rekorda.

Ulaznice su u prodaji širom mreže Eventima po cenama od 2490 dinara za parter i 3500 dinara za Fan pit, dok su cene karata za tribine 3190 i 3590 dinara. Ponedeljak 17. februar će, zbog Dana državnosti, biti neradan, pa tada neće raditi beogradske blagajne Bilet centar i Dom omladine, dok će blagajna Kombank arene biti otvorena od 10 do 18 h, a Eventim blagajna u šoping centru „Ušće“ radiće uobičajeno, do 22 h.

Pogledajte još