Horor u Rusiji: Mladoj mami lift odrubio glavu pred sinčićem

Olga Talinjina (20) se sa malim Maksimom, svojim starijim detetom, vraćala iz šetnje. Zakoračila je u lift, a za njom je krenuo i dečak. U tom trenutku vrata su se odjednom zatvorila i priklještila Olgi noge.

Ona je uspela da gurne dete na sigurno, ali je lift krenuo naviše iako je ona ostala zaglavljena, napola u liftu, napola napolju. Glavom je udarila o dovratak lifta i za nekoliko sekundi bukvalno je bila raskomadana: glava joj je pronađena u prizemlju, a delovi tela između spratova. Lift se sam zaustavio na drugom spratu, javila je televizija NTV.

"Uspela je da odgurne dete, zatim su joj se noge zaglavile, a gornji deo tela joj je smrvljen o beton. Zadobila je stravične povrede stomaka, lica i glave. Njen siroti sinčić je posmatrao taj prizor i pakla", ispričao je službenik za hitne kvarove.

Samo nekoliko minuta pre toga Olgin muž Dmitrij (24) ušao je u taj isti lift vraćajući se iz šetnje s mlađim sinom, jednogodišnjim Jegorom.

Kada je istraumirani Maksim pao u očev zagrljaj, sve što je uspeo da kaže bilo je:
-Mama, noga.

Potreseni Dmitrij napisao je na društvenoj mreži: “Igubio sam najdražu osobu. Volim te i zauvek ćeš ostati u mom srcu. Naša deca te vole”.

On ne može da shvati kako je tako nešto moglo da se desi.
"I naše dete je sve to videlo, a ima samo dve i po godine", rekao je on, dodajući da je Olga bila ljubav njegovog života. Poručio je da će posvetiti život odgajanju njihovih sinčića.

"Sam ću se brinuti o njima. Nikome ih neću dati. Podizaću ih u znak sećanja na Olgu", kazao je Dmitrij.

Mladić je najavio da će tužiti gradsko-stambeno za nemar. Stručnjaci ispituju šta se dogodilo s liftom, koji potiče još iz sovjetske ere. Istraga je još u toku.

Izvor: Blic/ foto: Facebook

Pogledajte još