Horoskop: Zavedite ga u februaru

Ovan
Iznenadite ga kartama za fantastično ludi koncert na otvorenom i izduvajte svu napetost iz sebe. On će želeti da vas impresionira opakim plesnim pokretima.

Bik
Organizujte piknik uz sir i vino. I pobegnite na udaljeno mesto okruženo prirodom.

Blizanci
On žudi za novinama u spavaćoj sobi. Osvojite njegovo telo na novi izazovan način, a on će vam rado vratiti istom merom.

Rak
Vesela žurka gde može da vas predstavi svom velikom društvu će ga oduševiti. Osvojite ga tako što ćete umeti da ga saslušate. On je strpljiv sa vama, zato mu uzvratite istom merom.

Lav
Okružen je kolegama koje okupiraju njegovo vreme. Budite staloženi i poštujte njegov posao.

Devica
On dosta razmišlja o svojoj karijeri. Pronađite korisne članke na internetu koji će ga inspirisati i ohrabriti.

Vaga
Prekinite rutinu u svojim izlascima. Nađite se u nekom novom baru, umesto da dolazite zajedno na omiljeno mesto, i iznenadite ga drugačijim odevnim stilom.

Škorpija
On se oseća nadahnuto. Pridružite mu se na projekciji nekog dokumentarnog filma ili zajedno posetite izložbu o kojoj priča ceo mesec. On želi da podeli svoja interesovanja sa vama.

Strelac
Lepi dani ga čini energičnim. Sad je čas da mu nagovestite o kojim fantazijama maštate u poslednje vreme. Ne budite stidljivi!

Jarac
On naporno radi na poslovnom projektu. Predložite da zajedno odete na pešačenje, to će mu pomoći da se opusti.

Vodolija
Sport mu je na umu ovog meseca pa zato budite opuštena devojka koja može nedeljom da kulira sa njegovim drugarima na bejzbolu. Otkrijte ko su njegovi omiljeni igrači. Igra počinje!

Ribe
On želi da se ušuška i priljubi uz vas na kauču. Planirajte veče laganih filmova.

Izvor: 24sata

Pogledajte još