Toshiba uređaji za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je pred vratima i pitate se kako da ga provedete bez uobičajenog „crvenila“ od srca, slatkiša, romantičnih filmova i muzičkih balada? Toshiba ima simpatične predloge kako da provedete Dan Svetog Trifuna, odnosno Svetog Valentina, u društvu voljene osobe – na moderan i neuobičajen način.

Taj 14. februar je dan „izmišljen“ za romantične ljubavne komedije i istinske romanse na TV-u.
Ali, jednako lepo raspoloženje može da pruži i gledanje upečatljivih trilera punih neizvesnosti, koji će vašu voljenu osobu takođe privući u vaš zagrljaj. Možete da stvorite prijatnu atmosferu i uz naučno fantastične filmove sa mnoštvo specijalnih efekata.

Za šta god da se odlučite, važno je da kvalitet slike i pratećeg zvuka bude izuzetan, uverljiv, da bi i doživljaj bio takav. Upravo to omogućuje L7 serija Toshiba televizora. Ekran Full HD rezolucije od 1080p, oivičen LED pozadinskim osvetljenjem i AMR200 tehnologija procesiranja slije (Active Motion & Resolution) obezbeđuju živopisnu i oštru sliku u najdinamičnijim i uzbudljvim akcionim scenama.

Putujete na romantičan vikend? I putovanje može biti uzbudljivije ako pri ruci imate zgodan 8-inčni tablet Toshiba Encore. Ovaj uređaj nudi sve prednosti operativnog sistema Windows 8.1 i dobro osvetljenog i oštrog ekrana. HFFS AutoBrit tehnologija i širok ugao gledanja daju impresivan kvalitet slike na ovom tabletu idealnom za gledanje filmova na putovanju. Multi-Touch tehnologija ekrana koji reaguje na istovremeni dodir u više tačaka takođe omogućuje neograničen izbor interaktivne zabave.

Encore može da se koristi i kao nezavisan uređaj za igre sa Xbox servisa, kao multimedijali plejer ili čitač elektronskih knjiga. Zahvaljujući prednjoj kameri rezolucije 2 Mpix i aplikaciji Skype, parovi mogu lako da kontaktiraju svoje bližnje i uživo dele svoje utiske sa putovanja. Kamera sa zadnje strane je rezolucije 8 megapiksela (Mpix), što uz tehnologiju Dolby ® Digital Stereo Plus daje odlično rešenje za snimanje video zapisa i fotografija visoke rezolucije za uspomene sa romantičnog putovanja.

Dan zaljubljenih je većini ljudi sinonim za romantične balade i pitke ljubavne melodije. Toshiba predlaže drugačije, moderno veče uz muziku za one koji koriste Qosmio X70-A. Bilo da ste profesionalno muzički opredeljeni ili pevate iz hobija i ljubavi, svako može da instalira karaoke aplikaciju i tako impresionira voljenu ili voljenog, uz pesme „Use somebody“ (Kings of Leon) ili „Play with Fire“ (The Rolling Stones). Qosmio X70-A je opremljen jedinstvenim Harman Kardon ® zvučnicima sa funkcijama korekcije basa, tehnologijom Slip Stream i DTS® Studio Sound ™, i muzičkom snagom od 20 vati. Izuzetan „surround“ zvuk prosto mami da se potpuno prepustite muzici i ovaj Dan zaljubljenih učinite jednim od nezaboravnih.

Pogledajte još