Zašto se gojimo kada smo u dugoj vezi ?

Tako vam prija

U dugoj su vezi i po pitanju toga se osećaju potpuno sigurno. To je divno, ali ipak je bitno da se i dalje trudite da partneru izgledate lepo i privlačno. Nastavite da vodite računa o kilaži čak i kada ste “ušuškani u ljubavnom gnezdu”.

Ulenjite se

Ako ste dama, a singl ste, trudite se da redovno vežbate. Čim počnete da se zabavljate, redovne treninge ostavljate po strani. Zajednički život iziskuje dosta truda i vremena. Pa tako uveče umesto na treninzima, “zaglavite” sa partnerom ispred TV-a. Probajte tada da vežbate zajedno.

Ne idete u šoping

Više ne smatrate da morate da budete besprekorno odeveni kako biste privukli nečiju pažnju. Zvog toga ne provodite više vremena u kupovini, ne izlazite jer niste u potrazi za “onim pravim”.

Nemate vremena za teretanu

Život vam je postao ubrzan, naročito ako ste udati, a imate i decu. Tako malo vremena vam preostaje, ali morali biste da istrajete u nameri da ga iskoristite baš za odlazak u teretanu. Upišite stavku “teretana” u planer i nemojte nikako da je precrtate.

Jedete s partnerom

Negativna strana vremena koje provodite s partnerom je ona koju provodite tokom jela, a već ste jeli ili niste uopšte imali nameru da jedete. Ako ovo već radite, da biste izbegli gojenje, napunite frižider zdravom hranom, niskokaloričnom.

Starite

Što ste duže u vezi, to ste i stariji. To je prosto - tako. Kako ste stariji i kilograme je teže skinuti. Kilograme je i tada moguće skinuti, ali biste morali malo više da se potrudite.

Jedete ono što preostane od dece

Teško je biti na dijeti, kada imate decu. Poželite da pojedete grilovanu ribu, mango i pirinač, a završite jedući riblje štapiće i pomfrit. Teško je, ali probajte da nađete neku sredinu, naučite i decu na zdravije obroke.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još