Stojanović zadovoljan pripremama, još ne zna tim za Javor

"Privodimo pripreme kraju i ocena učinjenog je više nego pozitivna. Susret protiv Gorice je bio najteži od svih. Naspram sebe smo imali čvrstu ekipu, i oba tima pokazala su visok nivo discipline u igri. Odlučivale su nijanse i naravno da sam srećan zbog pobede. Postigli smo dva gola, i pored toga imali još nekoliko izglednih prilika", rekao je Stojanović za sajt kluba.

Ekipa Zvezde se danas vraća za Beograd iz Slovenije gde je na šest odigranih mečeva zabeležila šest pobeda.

Prvi meč u nastavku sezone Zvezda će odigrati 22. februara kada dočekuju Javor iz Ivanjice. U prvom kolu šampionata Javor je na svom terenu savladao Zvezdu sa 4:2.

"Odigraćemo još utakmicu protiv Smedereva u nedelju 16. februara i nakon toga ostaje nam još nekoliko dana da se dodatno uigramo i poradimo na finesama. Još nisam odredio tim za prvu zvaničnu utakmicu. Imamo dovoljno vremena da stvorimo kompletnu sliku i izaberemo najboljih 11", kazao je Stojanović.

Tokom zimskog prelaznog roka u Zvezdu su stigla dva pojačanja na poziciji štopera. Pored Save Pavićevića odnedavno igrač Crvene zvezde je i Dejan Kelhar od koga Stojanović očekuje da bude od koristi timu u pohodu na prvo mesto.

"Odigrao je solidan meč protiv Gorice. Što je najvažnije pokazao je stabilnost i bio korektan u ispunjavanju svojih zadataka. Očekujem da, kako vreme bude prolazilo, još više podigne nivo svoje igre", rekao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još