Vujošević: Nemamo prava na kiks

"Sedam kola je do kraja. Ta utakmica je kvalifikaciona, ne možemo sebi više da dozvolimo luksuz. U teškoj smo situaciji, ali izlazimo iz nje. Sada je bolje, ali ne možemo da dozvolimo kiks", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan u 20. kolu Jadranske lige sutra od 17.00 dočekuje ekipu Širokog. Crno-beli u dosadašnjem delu takmičenja imaju 13 pobeda i šest poraza i zauzimaju treće mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

"U odnosu na utakmicu u prvom krugu, Široki je promenio i ojačao ekipu. Na spoljnim pozicijama je to dobra ekipa. Novi trener je doneo stabilnost u igri i bolje rezultate. Osvojili su Kup BiH na gostujućem terenu. Utakice koje nisu dobili igrali su ih otvoreno do samoga kraja. Protivnik je kvalitetan, utakmica je jako važna", kazao je Vujošević.

On je dodao da će u meču protiv Širokog debitovati Aleksandar Pavlović, ali i da na terenu ponovo neće biti Tarens Kinsi.

"Debituje Pavlović... Puno je razloga da dođe publika. Uvek lakše pobeđujemo kada je sala puna. Kinsi neće igrati. Očekujem da od ponedeljka bude na treningu. Ima distorziju skočnog zgloba i dalje ima otok", dodao je trener Partizana.

Beta

Pogledajte još