Dačić: Srbija ne bira dželata već spasioca

Foto: Beta

"Nisu ovo izbori za dželata Srbije, već za onoga ko će da je izvuče iz krize, da narod živi bolje", izjavio je premijer i lider SPS Ivica Dačić i dodao da je izborna kampanja ono što se radi svakog dana i rezultati koji se postižu.

Slavlje kod Palme

Dačić je prisustvovao u Mladenovcu obeležavanju slave stranke Jedinstvena Srbija, koja je u koaliciji sa socijalistima i PUPS.

Lider SPS je istakao da koalicija okupljena oko socijalista ne može da se osvrće na napade Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka i Mlađana Dinkića.

"Oni ne smenu da napadnu druge, pa napadaju nas. Kakvi bismo mi to lavovi i tigrovi bili kad bismo se osvrtali na svakog komarca koji prođe pored nas"
, rekao je Dačić i dodao:
"Jednom su, 5. oktobra, prevarili ovaj narod i nikad više. To je narod platio time što je 800.000 ljudi ostalo bez posla za 13 godina demokratske vlasti", zaključio je lider socijalista.

Šaban za goste

Domaćin slave i lider JS Dragan Marković rekao je da je siguran da će koalicija dobiti dvostruko više glasova nego na prethodnim izborima, jer je dosledno ostvarivala svoje ciljeve i program.
Goste na slavi zabavljao je poznati estradni pevač Šaban Šaulić.

Izvor: Kurir

Pogledajte još