HRVATSKI MEDIJI O DEBAKLU DORIS DRAGOVIĆ: Svaka čast Srbima!

Malo joj za "sriću triba", složni su hrvatski mediji, u izveštajima o debaklu Doris Dragović u Beogradskoj areni na Dan zaljubljenih! Skoro svi regionalni mediji pozivaju se na Kurir i navode da je Doris pevala pred praznom Arenom.

Pročitajte i: Doris Dragović: Puna srca u praznoj Areni

Međutim, za razliko od hrvatskih medija, tamošnji čitaoci su na komentarima bili su mnogo žešći. Uz mišljenja da "joj tako i treba", većina izražava "naklon Srbima koji su masovno bojkotovali koncert".

Pak, pevala je kao da je dvorana krcata, čime je pokazala da joj malo za "sreću treba", ironičan je komentator portala Index.hr!

Pogledajte fotografije sa koncerta.

"U Srbiji nije pevala više od 25 godina, a njen povratnički koncert na Valentinovo nije bio baš sjajan. Prema pisanju srpskog Kurira, beogradska Kombak Arena u kojoj je Doris Dragović (52) pevala bila je gotovo prazna, navodi 24sata.hr. - Arena može da primi oko 20.000 ljudi, a na koncert Doris Dragović došlo je, pišu, jedva 1.500 njih. U VIP delu nije bilo nikog, srpski estradnjaci su prema pisanju tamošnjih medija bojkotirali koncert. Još pre, mnogi su rekli da im nije jasno zašto Doris uopšte dolazi ako godinama nije imala hit - navodi se i dodaje da će Dragović će 8. marta, na Međunarodni dan žena, pevati u novosadskom Spensu. "Ni za taj koncert prodaja karata nije išla najbolje - prodalo ih se svega 500-tinjak pa je koncert premešten u manju dvoranu koja prima oko 3000 ljudi"

(old_image)

"Na beogradski koncert skoro niko nije došao", primećuje Večernji list.

"Tri meseca trajala je promo kampanja za vkoncert Doris Dragović koja je u Beogradu nastupila nakon 25 godina. No, prodala je svega nešto više od 1.000 karata, a imala je već problema tokom jednog nedavnog intervjua, koji je prekinula, navodi Tportal...

Svi mediji u regionu takođe su preneli vesti o debaklu...

(old_image)


POGLEDAJTE KOMENTARE NA HRVATSKOM PORTALU 24SATA.HR

klinceze1: Ma svaka cast srbima na bojkotu..kod nas da Ceca nastupa bio bi joj Maksimir malen:(((

LUKACRI: prodana dusa i ona i Tereza Kesovija.

KG002: Ona se isto kao i Tereza probudila nakon 20 godina i sad bi namlatila neku lovu... Svaka čast Srbima jer su dosljedni što se ne može reći za naše ljude. Ne bi 2 Arene bile dovoljne za Cecin koncert, nažalost..

roanka: srbima- naklon do poda ,tako joj i treba ,za pare se prodala pa barem je to mala satisfakcija ,prošla kao i Tereza a bile su najveće zagovornice da ne idu nikad tamo pjevat ...

Bassa: Ovaj slučaj s Doris je tipični primjer licemjerstva. Severina i Tereza su isto govorile da nikad neće pjevati u Srbiji pa su im dvorane bile pune. Kako mediji pišu tako se narod ponaša.

ObjektivniPromatrac: Od svih estradnjaka, jedino je bora djordjevic bio posten i rekao sto jest i sto misli. Bolje los karakter nego nikakav. Niti meni nije jasno cemu zelja da se ode tamo pjevati. Neki jednostavno moraju uciti na svojim greskama. Sto je trazila, to je i dobila. Postuj tudje ali se drzi svoga. To je najbolja filozofija.

Izvor: Kurir

Pogledajte još