IPAK NIJE ZAVODNIK: Kolin Farel otkrio koliko dugo nije imao seks

Iako ima reputaciju velikog zavodnika, čak i Kolin Farel imao je momente nesigurnosti koje su ga dovele do pauze duge dve i po godine…

Tridesetsedmogodišnji glumac ne konzumira alkohol već osam godina. Međutim, u periodu od oko dve i po godine nakon lečenja, Kolin nije imao seksualni odnos sa ženom, jer je imao tremu i nije mogao da bude intiman sa ženom trezan.

- Vodio sam ljubav sa ženom dve i po godine nakon što sam prestao da pijem. Bio je to jedan od najužasnijih momenata u mom životu. Desilo se popodne. Prozori su bili otvoreni, a zavese podignute. Nije to bio seks, ona je bila veoma nežna, ali je bilo zastrašujuće. Verovatno zato što sam bio navikao na pijanstvo, mračne sobe, klubove, toalete i svašta drugo - objasnio je Farel.

On je 2002. imao i pravnu borbu sa jednom zečicom oko porno snimka sa njom iz svojih dana pijanstva. Snimak je ipak dospeo u javnost, a Kolin kaže da to svakako nije bila “potvrda njegovog junaštva”.

Iako je u godinama kada je bio odan alkoholu, svašta radio, Kolin za sebe kaže da je on ipak monogaman, ali da još uvek nije sreo pravu ženu.

- Svi smo mi videli ljude sa 70, 80, 90 godina, koji se drže za ruku ceo život, ali postoji deo muškarca koji šeli da “seje seme”. Da li to treba i da uradimo ili da se iskontrolišemo, ne znam, ali ja ipak verujem u monogamiju - rekao je Kolin.

Foto: AP
Alo

Pogledajte još