Zvezdara: Manijaci vrebaju žene, pljačkaju ih i onanišu pred njima

Stanari Učiteljskog naselja navode da su proteklih nedelja postali meta učestalih napada manijaka i pljačkaša koji i danju i noću prepadaju žene i otimaju im torbe i ogrlice.

"Ostala sam u šoku. Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah i ponovo počnem da se krećem ovom ulicom. To mi je najbliži put do zgrade, išla sam zaobilaznim putem, ali ni tada nisam bila sigurna. Zazirala sam od svakog šuma. Noću nisam smela da idem sama. Nisam jedina koja je doživela ovaj užasan prizor, čula sam da se događalo i drugim devojkama. Slučaj nisam prijavila policiji"
, dodaje Katarina.

Vlasnici lokala kažu da su svedoci ovih nemilih događaja i da su slučajeve više puta prijavljivali policiji, ali da su dobijali odgovore da je neophodno da dođu da daju izjavu, a kako kažu, nemaju vremena da napuštaju posao i idu u policiju, pa se na tome se i završavalo.

"Mušterije se često žale na napade i pljačke, to je postalo opštepoznato. Meni se nikad nije desilo, ali iz straha uvek zaključavam. Ranije su obijali lokale, pa smo odlučili da preduzmemo mere zaštite i stavimo rešetke na vrata"
, priča vlasnica jednog frizerskog salona.

U policiji kažu da nisu upoznati sa slučajevima napada i da su od decembra imali samo jednu prijavu teške krađe u ovom kraju, a rasvetljavanje tog slučaja je još u toku.

Krađa se dogodila 25. decembra kada je nepoznati muškarac prišao ženi sa leđa, istrgao torbu i pobegao. Prema njenim rečima, napadač ima oko 40 godina, visok je 165 centimetara, sitnije je građe i nosio je crnu jaknu.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.