Top 15 zvezda koje su u školi bile kraljice maturskih večeri

Hale Beri
Prva je crnkinja koja je za ulogu u filmu “Monster’s Ball” osvojila Oskara, a u srednjoj školi je bila prva crnkinja koju su izabrali za kraljicu maturske večeri. Koliko Hale Beri lepa svedoče brojne liste najlepših žena sveta na kojima se ona redovno nalazi. U prilog priči o njenoj lepoti ide i to da je 1986. bila šesta na izboru za Mis sveta.

Džesika Simpson
Iako nije uspela da upadne u “Mickey Mouse” klub, Džesika je pronašla svoje mesto u šoubiznisu. Od najranijih dana izgleda kao tipična plavokosa slatkica. Danas voli da se sređuje i da “igra na kartu” seksepila i bujnih grudi. U srednjoj školi u teksaškom gradu Ričardsonu za kraljicu maturske večeri izabrali su je čak dva puta.

Meril Strip
Na sam spomen gracioznosti u svetu slavnih i bogatih, većini na pamet pada jedna osoba - Meril Strip. Rekorderka po broju nominacija za Oskara i Zlatni globus pohađala je srednju školu Bernards u Nju Džersiju. Bila je lepa i popularna, pa se okitila i titulom kraljice maturske večeri.

Pola Abdul
U srednjoj školi u Los Anđelesu, Pola abdul je bila među popularnijim učenicama. Bila je lepa, pametna, bavila se plesom i bila vođa navijačica. Ne čudi što su je birali i za kraljicu maturske večeri.



Šeril Krou

Tokom srednjoškolskih dana bila je navijačica, mažoretkinja i ostvarila je veliki uspeh kao članica atletskog kluba. Ona je danas popularna pevačica, a u srednjoj školi u Nju Hempširu, birali su je i za kraljicu maturske večeri.

Rene Zelveger
Dok je pohađala srednju školu u teksaškom Katiju bila je navijačica, članica debatnog tima i dramske grupe. Bavila se i gimnastikom. Ne zna se da li je to što je bila u učeničkom veću uticalo na odluku, ali Rene je na maturskoj večeri bila proglašena za idealnu devojku. Laskavu titulu primila je sa osemhom, kao i poljubac od direktora škole.

Debra Mesing
Debra Messing je bila učenica srednje škole na Rod Ajlandu. Bila je članica dramske sekcije, pevala je u horu, išla na časove plesa i glume. Bila je lepa i popularna pa su je zato i izabrali za kraljicu maturske večeri

Meg Rajan
Godinama je bila otkačena slatkica sa plavim “loknicama”, ali sada zbog brojnih estetskih zahvata više sliči na Betmenovog zakletog neprijatelja, Džokera. Kada je maturirala, Meg Rajan je bila toliko lepa i posebna da su je izabrali za kraljicu maturske večeri u srednjoj školi Betel u Konektikatu.

Dakota Fening
Ne tako davno, u junu 2011. Dakota Fening je maturirala u srednjoj školi Kempbel Hol u Severnom Holivudu. Bila je navijačica i družila se samo sa popularnom ekipom. Za kraljicu maturske večeri birali su je čak dva puta.

Rozi O Donel
Nekima možda zvuči neverovatno, ali u srednjoj školi u Njujorku, Rozi je dobijala brojne laskave titule. Bila je kraljica maturske večeri i to dva puta, predsednica razreda, a proglasili su je i največom “ludom” u odeljenju.

Rašida Džons
Srednju školu u Los Anđelesu, Rašida Džons je pohađala sa Paris Hilton i Kim Kardašijan. Za razliku od starleta koje su zaključile da je najbolji način da se proslave snimanje kućnih pornića, Rašida je “igrala na kartu” inteligencije. Osim što je bila kraljica maturske večeri, izabrali su je i za osobu koja u generaciji ima najviše šansi za uspeh. Na Harvardu je diplomirala filozofiju i religiju.

Fejt Hil
Danas ima 46 godina i izgleda odlično, pa onda možete da zamislite kakva je bila kao mlađa - u srednjoj školi. Da je bila lepa i popularna i tada svedoči i to što su je izabrali za kraljicu maturske večeri. Fejt Hil danas nosi laskavu titulu kraljice kantrija, a nikada nije maturirala. Napustila je školu pre polaganja mature i zaposlila se kao sekretarica u muzičkom studiju, a zatim u Mekdonaldsu.

Robin Rajt
Robin Rajt se danas ne stidi da prizna da ubrizgava botoks kako bi izgledala mlađe. Kaže da svi to rade. Bivša gospođa Pen, i Keli Kepvel iz “Santa Barbare”, u srednjoj školi je bila toliko lepa da su je proglasili za kraljicu maturske večeri.

Heder Moris
Od najranijih dana bavila se plesom: džez, step, savremenim plesom, nema toga u čemu se Heder Moris nije oprobala. Bila je popularna i u srednjoj školi koju je pohađala pa se tako i “okitila” titulom kraljice maturske večeri.

Sela Vord
U srednjoj školi Sela Vord je bila među popularnijim devojkama. Bila je navijačica i izvrsna učenica i izabrali su je za kraljicu maturske večeri. Nakon srednje škole upisala je fakultet, postala članica sestrinstva i diplomirala marketing i umetnost.

Alo

Pogledajte još