VIŠE NEMA MAGIJE: Razotkriveni najpoznatiji mađioničarski trikovi!

Najveći mađioničarski trikovi koji su decenijama fascinirali publike širom sveta napokon su razotkriveni.

Val Valentino, poznat kao Maskirani mađioničar, otkrio je tajne mađioničarske struke u emisiji pod nazivom "Napokon razotkrivene tajne mađioničarskih trikova".

Emisiju je prvobitno emitovala američka televizija Fox, zatim britanske televizije Sky, ITV i američka televizija MyNetworkTV, a trenutno se emituje na televiziji BIO. Nakon emitovanja prve epizode, Valentino je dobijao pretnje smrću, ali niko nije otkrio njegov identitet jer je iz bezbednosnih razloga nosio masku za vreme snimanja emisije.

Do saradnje Fox televizije i Valentina je došlo nakon što su mu predstavnici te prestižne američke televizije prišli nakon završetka njegove mađioničarske tačke u Las Vegasu. On je pristao na saradnju pod uslovom da otkrije samo starije trikove. Međutim, u emisijama su otkriveni mnogi novi trikovi što je izazvalo kontroverzne reakcije kolega mađioničara.

Valentino se javnosti predstavio na kraju četvrte epizode. On je tada objasnio da mu je bila želja da podstakne decu da otkrivaju "svet magije" dodajući da je čar mađioničarskih trikova u izvedbi i performansu, a ne u otkrivanju tajne.

Valentino je takođe želeo da motiviše mađioničare da osmišljaju nove trikove i da ne recikliraju trikove stare nekoliko decenija.

Valentino je otkrio na koji način se šeta po vodi, kako učiniti da nestane slon ili automobil, kako se odrubljuje glava, kako se prolazi kroz čelični zid, kako se lebdi u vazduhu i mnoge druge trikove.

Izvor: Telepromter.rs

Pogledajte još