Efikasna prirodna metoda u borbi protiv strija

Naravno, svaka žena želi da se oslobodi strija na različite načine: od upotrebe skupih krema za strije pa sve do uklanjanja istih putem hirurskih intervencija. Uz pomoć prirodnih metoda svaka žena može da se oslobodi strija ili da ih značajno ih smanji.

Predlažemo vam da razmotrite ovu efikasnu prirodnu metodu u borbi protiv strija.

1. Piling protiv strija.
Porebno je: 250 gr soli, 250 gr šećera, 100 ml palminog ulja ( palmino ulje možete zameniti bilo kojim drugim biljnim uljem)

Sve komponente promešati i za vreme večernjeg tuširanja naneti na problematične delove kože i detaljno istrljati. Nakon postupka na telo naneti hidrantnu kremu ili losion.

Već posle mesec dana regularnih (svakodnevnih) procedura, primetićete da strije postaju manje primetne. Ni u kom slučaju ne smete zanemarivati ovu proceduru posle prvih pozitivnih rezultata.

Zapamtite, strije na telu su ozbiljna oštećenja, koja zahtevaju dosta vremena za njihovo otklanjanje. Osloboditi se strija ne moze odjednom – biće potrebni meseci upornog rada na sebi, ali prvi rezultati pojavljuju se već posle nekoliko nedelja. Nikako nemojte odustajati! Glavna tajna uspeha u borbi protiv strija je redovnost i postojanost.

Ako ste gojazni – radite fizičke vezbe i izbacite iz ishrane masna, začinjena i slana jela. Ovo je veoma važno, jer ako se ne pridržavate pravilne ishrane i niste fizički aktivni, spoljašnje procedure neće ukloniti strije.

Izvor: uspešnažena.com/Cure.ba
Foto: nlymyhealth.com

Pogledajte još