Policajca napali i pretukli otac i sin

Policajca Mirka Božovića (30), ispred ugostiteljskog objekta „Knez“ u neposrednoj blizini Policijske stanice u Mionici, napali su i pretukli otac i sin, B. J. i S. J. iz sela Tolić. Policajcu, koji u tom trenutku nije bio na dužnosti, od udarca je pukla bubna opna, a zadobio je brojne povrede po glavi - saopštio je Policijski sindikat Srbije. Policijska stanica u Mionici, saznajemo, protiv B. J. i S. J. podnela je krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.

Incident se dogodio prošlog petka oko podneva. Napad na kolegu primetio je dežurni policajac u Policijskoj stanici koji je odmah intervenisao. Napad na Božovića, saznajemo nezvanično, usledio je pošto je sa više policajaca, decembra prošle godine, intervenisao u sprečavanju masovne tuče u kafiću „Knez“.

- Nakon mučkog napada na našeg kolegu došlo je do uznemiravanja javnosti i pripadnika policije, zbog očiglednog pokušaja pojedinaca da uzmu pravdu u svoje ruke jer, navodno, Božović prilikom intervencije u kafiću „Knez“ nije postupio u skladu sa ovlašćenjima - ističe Policijski sindikat Srbije. - Tada je, navodno, S. J. prilikom intervencije Božovića bio povređen. Napominjemo da napadači na našeg kolegu, otac i sin, nisu podneli bilo kakvu predstavku, niti prijavu protiv policajca Božovića za eventualno prekoračenje ovlašćenja.

INCIDENTAN
Inače, B. J. odranije je poznat policiji zbog drskog, siledžijskog ponašanja, tuča i nanošenja povreda.

Izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još