BIO ZAUZET: Kežman nije došao sinu na sedmi rođendan!

Mateja Kežman navodnos se nije pojavio prošle nedelje na sedmom rođendanu svog sina Jakova, koga je dobio u braku sa Emilijom. Bivši fudbaler bio je pozvan da dođe, ali on to nije želeo, pa je detetu samo čestitao preko telefona.

Mališan tugovao

- Kežman zna da je na rođendanu svog deteta dobrodošao, kao i to da mu Emilija nikad nije branila da viđa Lazara, Aleksandru i Jakova. Ona je za to da on treba da ih posećuje i posveti im što više pažnje. Dečakov rođendan je organizovala u jednoj dečjoj igraonici i Mateja je to znao, ali nije došao.

Nazvao je telefonom Jakova da mu čestita - otkriva izvor i dodaje da je dečak bio tužan što njegov tata nije bio s njim.

- Mališana je rastužilo to što su svi njegovi drugari i rođaci bili, samo mu otac nije došao. Međutim, u igri s društvom brzo ga je prošlo.

Prijatelji bivšeg fudbalera pričaju da on, otkako je počeo da živi s Marijom Petronijević, s kojom je pre osam meseci dobio sina Filimona, ne mari za ostalu svoju decu kao ranije.

- Mateja ih slabije viđa, ali to ne znači da ih manje voli. U poslednje vreme ima mnogo obaveza i jedva sve postiže. On i Emilija se ne viđaju, komuniciraju samo telefonom.

Parnica još traje

Pozvali smo Emiliju i ona je potvrdila naša saznanja:

- Proslavili smo rođendan u jednoj igraonici, gde smo se sastali s dragim osobama, ali Mateja nije bio, samo je čestitao telefonom. Stvarno ne bih pričala o njemu.

Mateja se nije javio na telefonske pozive. Inače, bračni par Kežman još je u brakorazvodnoj parnici i oboje žele da se agonija što pre završi.

Izvor: Alo

Pogledajte još