Animirani film "Gospodin Pibodi i Šerman"

Gospodin Pibodi se posvećuje Šermanu, zahvaljujući kome uči jednu stvar koju i genijalci teško mogu da shvate, a to je roditeljstvo. Kada se u priču umeša i vremeplov VEJBEK, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva.

Ovo je radnja komične avanture „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“, koja je sinhronizovana na srpski jezik. Glas glavnom junaku, Šermanu, pozajmiće prvak pozorišta ,,Atelje 212”, Svetislav Bule Goncić, dok će ostalim likovima glas dati glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, kao i deca, polaznici škole ,,Bis”, Marija Simović i Vasa Prvulović, čiji je mentor glumica Dušica Novaković.Studio ,,Dreamworks” je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski, poverio glumcu Draganu Vujiću - Vujketu.

Animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” 6. marta stiže i u naše bioskope, a pretpremijerno biće prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City 1. marta.

Film „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ zasnovan je na kultnoj američkoj televizijskoj seriji iz šezdesetih godina XX veka, „Pibodijeva malo verovatna istorija“.

Pogledajte još