Hofman ostavio nasleđe i napomenu: Da li mu je to bila poslednja želja?!

Nešto više od dve nedelje nakon što je Oskarovac Filip Simor Hofman pronađen mrtav u svom stanu na Menhetnu, poznati su detalji njegovog testamenta. Kako piše TMZ, glumac je, prema dokumentu koji je sastavio još 2004. godine, svu svoju imovinu ostavio partnerki Mimi O'Donel s kojom je bio 15 godina, a zajedno su dobili troje dece.

Mimi ga je tri meseca pre smrti izbacila iz njihovog stana jer je navodno imao ljubavnicu.

Hofman je ostavio i napomenu što se tiče vaspitanja njihovog 11-godišnjeg sina Kupera, koji mu je u vreme kad je pisao testament, bio jedino dete.

Zamolio je Mimi da ga drži što dalje od Holivuda i da mu omogući odrastanje na Menhetnu, a ako to ne bi bilo moguće, bilo bi mu drago da odrasta u Čikagu ili San Francisku. Ako ni to ne bi moglo da se ostvari, voleo bi kad bi mu sin bar dva puta godišnje posetio spomenute gradove, piše u testamentu. Par ima još dve ćerke, Talulah (8) i Vilu (5).

Iako je kao holivudski glumac puno vremena proveo u Los Anđelesu taj grad, kao prikladan za odrastanje, nije na njegovoj listi.

Posle njegove smrti u njegovom stanu pronađeno je 50 vrećica heroina i hrpa lekova. Hofman je počeo da se drogira na fakultetu, ali bio je čist 23 godine dok opet nije posrnuo 2012.. Uzrok smrti glumca je predoziranje heroinom. Preminuo je u 47. godini.

Foto: Beta / Photo by Danny Moloshok/Invision/AP, File
Izvor: 24sata

Pogledajte još