Da li je Kejt Midlton dobila konkurenciju: Upoznajte princezu Salvu Agu Kan

Ova princeza je rođena u Sijetlu. Prošlogodišnjom muslimanskom ceremonijom u Ženevi postala je deo poznate imperije Kan. Privlači veliku pažnju medija, pa je poput Vojvotkinje od Kembridža uspela da osvoji simpatije javnosti.

Iako sa plemićkom titulom, njen život se uveliko razlikuje od života Kejt Midlton.

Suprug Kendre Spirs, princ Rahim Aga Kan, nakon diplomiranja na Univerzitetu "Braun" i "Navarra Business School" u Barseloni, priključio se poslovanjima svog oca.

Aga Kan, Kendrin svekar, osim milijarderskog bankovnog računa, poznat je po dobrotvornom radu i po tome što zauzima poziciju imama Ismaili muslimana, što mu je donelo titulu Njegovo visočanstvo princ Karim Aga Kan IV.

Pre braka sa Rahimom, Kendra je pohađala master studije sociologije na Univerzitetu "Vašington". Pre šest godina učestvovala je na izboru za Fordov supermodel sveta. Bila je i deo kampanja brojnih brendova, "Kelvina Klajna", "Šanela", "Iv Sen Lorana", "Živanšija" i drugih.

Ni kao princeza nije se odrekla mode, pa se prošle godine pojavila u španskom "Vogu", a učestvuje i u novim kapmanjama "Armanija" i "Moskina".

Kendra izaziva brojne pozitivne komentare zbog svog izgleda i stila.

Izvor: Žena/ foto: Twitter

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.