Zorica Marković: Odlučila sam da pređem u lezbijke!

Folkerka Zorica Marković (55) tvrdi da su joj se posle izlaska iz rijalitija “Farma” smučile priče o njenom ljubavnom životu, zbog čega je odlučila da zanemari muškarce i pređe na isti pol! Ona za “Alo!” kaže da očekuje da će kod žena imati podjednaku prođu kao što je imala kod jačeg pola.

- Muka mi je više od toga što me bije glas da volim “piletinu”, pa onda “teletinu”, pa i ostale domaće životinje. Svako priča kako Zorica voli mlađe muškarce i da joj se “piletina” lepi za prste! E, pa sada sam odlučila da pređem na ribu i postanem lezbijka! To će mi biti najpametnije - kaže Zorica, a na pitanje šta se desilo sa njenom ljubavnom vezom sa biznismenom iz Grčke, odgovara:

- On je vrlo pažljiv, često idem kod njega u hotel koji drži tamo, ali videćemo šta će biti s tim. Hemija postoji i ako je bude više, pa se rode jače emocije, videću šta ću, a vi za sada slobodno napišite da sam se odlučila za nežniji pol!
Osim što je odlučila da promeni seksualnu orijentaciju, pevačica se posvetila i novom biznisu - preprodaji stanova!

- Sve što sam godinama štedela, zajedno sa prijateljem Mikicom uložila sam u izgrdnju zgrade od 2.500 kvadrata na Medaku, a kad bude završena te stambene i poslovne prostore ćemo prodati. Izgradnja je uveliko počela i do krja godine stanovi će biti završeni. Sada sam potpuno bez kinte, što bi naš narod rekao - “gola sam ko pištolj”. Ali, da se razumemo, nisam, kako to pojedine moje kolege pričaju, finansijski pukla. Sve njih pozivam da dođu na gradilište da vide kako je to Zorica Marković “pukla” - revolitrana je pevačica gradskim šuškanjima.

Na naša saznanja da je kupila i jedan stan u centru Beograda, ona nam je samo kratko rekla:
- Još uvek živim u Jajincima, a u taj stan povremeno svratim!

Izvor: Alo

Pogledajte još