Rat u Holivudu: Pogledajte ko koga ne podnosi

Madona i Gvinet Paltrou

Pevačica i glumica nekad su bile gotovo nerazdvojne i delile su komplimente jedna drugoj kad god su stigle. No, 2010. godine njihovo prijateljstvo je postalo prošlost. Niko ne zna što je tome uzrokovalo, no prestale su da govorei jedna o drugoj u intervjuima.
Barak Obama Barak Obama

Donalt Tramp i Barak Obama

Donald Tramp voli da priča o politici, ali i protiv političara. Jedna od njegovih brojnih meta bio je i Barak Obama, predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Tramp je uporno tvrdio da Barak nije rođen u Americi, iako je Bela kuća objavila i njegov rodni list.
Dina Lohan Dina Lohan

Majkl i Dina Lohan

Roditelji posrnule glumice Lindzi Lohan Dina i Majkl , sve su, samo ne tipični razvedeni par. Godinama nakon razvoda znali su vređati i napadati jedno drugo u medijima, pogotovo kada su bili u pitanju javni ispadi njihove ćerke. Uglavnom su krivili jedno drugo za Lindzinu propalu karijeru. Rastali su se 2007. godine.

Čelsi Hendler i Anđelina Džoli

Američka komičarka i voditeljka ne skriva da ne može da podnese Anđelinu Džoli. Čelsi Hendler prijateljica je sa Dženifer Aniston, bivšom suprugom Breda Pita. Nekoliko puta ju je javno i uvredila. Čelsi je jednom prilikom izavila da Anđelina izgleda kao demon, a tvrdila je da to nema veze s tim što joj je Dženifer prijateljica.

- Kao i svaka žena, mogu proceniti kad je neko loš. Anđelina mi se jednostavno ne sviđa - tvrdila je komičarka.

Alek Boldvin i Kim Besindžer

Ovaj bivši bračni par nekad je bio jedan od omiljenih u Holivudu, sve dok se nisu razišli i okončali brak 2001. godine. No, njihovoj priči tada nije došao kraj jer su se nastavili boriti za starateljstvo nad svojom ćerkom, a sukob se pooštrio kada je Alek tada jedanaestogodišnju Ireland nazvao nepristojnom i nepromišljenom malom svinjom. Sve je to snimila govorna pošta, a poruka je procurela na internet.

Kim Kardašijan i Paris Hilton

Nakon što se Kim proslavila snimkom seksa koji je procureo u javnost, između nje i Paris više ništa nije bilo isto. Bogata naslednica jednom je prilikom izjavila kako nikad ne bi htela da imat guzu kao Kim jer joj je odvratna.

Izvor: Blic

Pogledajte još